Săptămâna 15-21 iulie anunță un eveniment special la Cluj. Electric Castle 2019 este o experiență festivalieră cum rar întâlnești în line up-ul de evenimente muzicale europene. De la an la an, numărul participanților este în creștere, iar în aceste zile nici ploaia nu poate întrerupe distracția și vibe-ul specific Electric Castle.

Cum e vremea la Electric Castle 2019, între 15-21 iulie


Prognoza meteo la Cluj pentru această săptămână anunță temperaturi în ușoară creștere. Manifestări specifice instabilității atmosferice (averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului) vor fi posibile zilnic, dar cu probabilitate mai mare în intervalul 15 – 17 iulie.

Maximele termice vor oscila în jurul a 23 de grade, iar între 17 – 21 iulie vremea la Bonțida se va încălzi, această medie urmând să ajungă la 27 de grade Celsius.

La Cluj ploaia se simte ca la ea acasă! Luni, 15 iulie, temperaturile maxime pentru clujeni vor fi de numai 21 de grade și se vor confrunta cu furtuni și vijelii. Minimele din timpul nopții vor ajunge la numai 11 grade Celsius, cu 20% șanse de precipitații.

Marți, 16 iulie, temperatura este in ușoară creștere, maxima zilei ajungând la 22 de grade Celsius. Deși ne bucurăm de o creștere a temperaturii, nu vom scăpa în totalitate de precipitații și de vânt. ANM anunță averse de ploaie și furtuni în proporție de 30%, iar pe timpul nopții se vor diminua, temperatura minimă menținându-se constantă ca în ziua precedentă la 11 grade Celsius.

Ziua de 17 iulie anunță o ușoară creștere a temperaturii, vremea fiind parțial însorită, maxima zilei ajungând la 23 de grade. Chiar dacă norii își vor face simțită prezența, șansele de precipitații vor fi reduse. Pe timpul noptii temperatura rămâne fidela valorii de 11 grade Celsius cu mici intensificări de vânt și averse de ploaie.

Joi, 18 iulie, temperatura rămâne constantă, maxima zilei menținându-se la 23 de grade, iar pe timpul nopții nu scăpăm de temperatura minima de 11 grade Celsius.

În următoarele 3 zile, valorile maxime cresc cu aproximativ 2-3 grade pe timpul zilei, apoi se vor menţine relativ staționare, în jurul a 27 de grade Celsius.

Vineri, 19 iulie, se anunță o vreme însorită cu o șansă de 10% de precipitații, maxima zilei ajungând pana la 25 de grade. Față de începutul săptămânii, pe timpul nopții avem o ușoară creștere a temperaturii, regimul termic nocturn ajungând la 13 grade Celsius, iar vântul și aversele de ploaie se vor diminua.

Pentru doritorii de distracție, weekend-ul se anunță însorit cu maxime termice de 26-27 de grade Celsius, iar dacă toată săptămâna ne-am făcut griji pentru nori și averse, se pare că vremea începe să țină cu noi. Pe timpul nopții vor fi mici șanse de precipitații, temperatura minima menținându-se la 14 grade.

Cu o așa vreme, ediția Electric Castle 2019 va fi cel puțin la fel de glorioasă ca cele precedente, cu artiști mari deja confirmați, distracția este garantată.

Muzica ne aparține tuturor și cu toții merităm să ne bucurăm de ea, oricând, oriunde și indiferent de vremea de afară.

Citește și:Prognoză meteo Grecia săptămâna 15-21 iulie. Cum va fi vremea în principalele zone turistice