Invitată în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a povestit despre experiența ei cu astrologia, dar și de apropierea ulterioară de divinitate.

Fiecare dintre noi am fost cel puțin o dată curioși să aflăm ce ne rezervă viitorul, astfel că astrologia pare instrumentul potrivit. Și Ozana Barabancea s-a aflat în această postură, căci a existat o vreme în care era fascinată de această pseudoștiință.

Însă informațiile primite pe această cale i-au făcut mai mult rău decât bine, chiar dacă multe erau adevărate, așa că a decis să se rupă complet de această pasiune. S-a apropiat în schimb mai mult de divinitate, știind că acolo găsește ajutorul de care are nevoie.

Întrebată în cadrul podcastului dacă crede în destin, iată ce a răspuns Ozana Barabancea, mamă a doi copii mari, la cei 54 de ani ai săi: ”Eu cred în Dumnezeu, în primul rând. Și mai cred că rugăciunea face minuni.

Apropo de cred în destin. Să știi că a fost o vreme când îmi savuram toate cărțile de astrologie din casă, și între timp mi-am dat seama că este un mare pericol și o mare înșelare și le-am dăruit pe toate.

Și dacă se întâmplă să fie ceva mai puțin dorit în viața mea, apelez imediat la rugăciune și la psaltire și la acatiste și merg la biserică. Și să știi că mi-a ajutat foarte mult.

Adică eu n-am nimic cu astrologii, cu numerologii, eu nu contest că ar minți, din contră, uneori adevărul nu e bine să-l știi, pentru că te panichează, și mai ales răul nu trebuie rostit”, a povestit artista.

Fiica Ozanei Barabancea a terminat liceul! ”Fiecare lacrimă a meritat!” Mesajul transmis copiilor ei de 1 iunie, când a rămas singură

Sărbătoare mare! Fiul Ozanei Barabancea, care se reface după un accident cumplit, a împlinit 22 de ani!

intre-timp-a-renuntat-la-astrologieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Astrologia i-a adus informații pe care nu ar fi vrut să le știe

Decizia de a nu mai crede în astrologie a venit în urma unor experiențe negative de care a avut parte. Concret, a aflat cum și în ce fel a avut loc moartea tatălui ei. Însă cel mai mult a cutremurat-o faptul că a aflat perioada în care ea va muri.

”Ai renunțat la a mai crede în astrologie, numerologie, pentru că, într-adevăr, s-au adeverit lucruri?”, a întrebat-o Nasrin Ameri.

”Da, absolut! Da, deci am aflat niște lucruri care m-au cutremurat, le-am verificat, foarte multe dintre ele au fost exact punctuale”, a răspuns vedeta.

”Nasrin Ameri: Poți să-mi dai un exemplu? Ce-ți vine ție în minte, ce poți să spui public?

Ozana Barabancea: „Da. Moartea tatălui meu. Am aflat exact, cum și în ce fel. Dar am aflat și când o să mor eu. Deci de ani de zile știu treaba asta. Nu știu anul, dar știu perioada, și când se apropie zilele respective nu că mă panichez, dar am grijă la tot ceea ce fac, să fiu foarte atentă.

Eu am ascendentul la două grade distanță de fiul meu, și amândoi, pentru că suntem ascendent, eu la trei grade și eu la cinci grade în Scorpion, când e să fie nasol, e nasol pentru amândoi. Când e să fie bine, este bine pentru amândoi.

Avem foarte multe similitudini, de-aia nu mă mai uit pe astrograma lui, nu mă mai uit pe astrograma mea, am văzut ce era de văzut, sunt lucruri pe care nu vreau să le fac publice, nu vreau să mă gândesc la ele”, a mai spus Ozana în cadrul podcastului, conform Click!.

Vezi și Ozana Barabancea, despre cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am înțeles exact ce înseamnă” dar și Imagine rară cu Ozana Barabancea și tatăl copiilor ei. „El e autorul…” Cei doi nu mai sunt împreună de aproape 20 de ani, după ce el a înșelat-o

Citește și:

Ellie White, care s-a măritat recent, după o relație de 16 ani și doi copii: ”Eu nu încurajez căsătoria. Inelul ala nu face nici o diferență”

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Premiile TVmania 2023. Galerie foto cu ținutele de gală