Doina Teodoru a împlinit de curând, pe 15 noiembrie, vârsta de 34 de ani. Este o scorpioancă get beget. Iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, este născut pe 20 iulie 1972, așa că anul acesta a împlinit 51 de ani. Este născut în zodia Racului. Între ei este o diferență de vârstă de 17 ani, dar au arătat că nu contează în ecuația iubirii.

De ziua ei, actrița Doina Teodoru a avut parte de câteva surprize romantice, care „au scăpat” și pe rețelele sociale. În primul rând, iubitul ei a publicat o imagine superbă cu ei doi, alături de urarea „La mulți ani!”. În poză, fostul jurat de la „Chefi la cuțite” ține un trandafir roșu în mână, iar alături de el se află Doina, îmbrăcată într-o cămașă verde-neon.

Cătălin Scărlătescu, vacanță romantică de ziua iubitei

Dar lista surprizelor abia începe. Tot pe Instagram, cei doi au publicat poze din vacanța pe care o petrec chiar în aceste momente. Prima oprire, Grecia. „Salut, Santorini”, a scris Cătălin Scălătescu, în alfabetul limbii elene. „Următoarea oprire, Roma”, a completat el. În imagini apare și un peisaj de vis din Santorini, o sticlă și un pahar de vin.

catalin-scarlatescu-si-doina-teodoru-pozeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au cunoscut în Vama Veche

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au bifat, în vară, doi ani de relație și se potrivesc din multe puncte de vedere. Au o doză sănătoasă de sarcasm și de autoironie, știu să se tachineze, iar umorul este benefic într-un cuplu. I-am văzut și în situații extreme, la America Express, unde au fost foarte simpatizați de public.

Se pare că chef Cătălin Scărlătescu a tras lozul câștigător cu frumoasa Doina Teodoru, iar convingerile lui de burlac au cam început să se risipească.

„Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat. Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televiziunea unde e și mai frumos”, declara Cătălin Scărlătescu, anul trecut, la Antena Stars.

În prezent, cei doi nu mai sunt colegi la Antena 1. Doina Teodoru a rămas în trustul Intact și joacă în serialul „Camera 609”, iar Cătălin Scărlătescu e liber de contract, după ce a decis să părăsească emisiunea de succes „Chefi la cuțite”, alături de colegii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Citește și: Divorțul anului în televiziune! Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, înlocuiți la „Chefi la cuțite”. Șefii din Antena 1, declarații dure la adresa lor

Citește și: Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu țin banii la comun, iar acum ea a explicat și de ce. De fapt cât câștigă celebrul chef

Citește și: Cătălin Scărlătescu, adevărul despre despărțirea de Doina Teodoru, după America Express. El și-a făcut bagajele și a plecat