Conjunctura astrală de la finalul acestui an, începând cu Luna plină din 27 noiembrie, va favoriza unele zodii care vor avea șanse mai mari să își schimbe cariera. Pentru ele este important să acționeze promt, să ia decizii rapide și să cântărească bine ce alte domenii de lucru sunt mult mai potrivite pentru viitor.

Zodia Scorpionului

Ultimele săptămâni din anul 2023 vor aduce evenimente deosebite și schimbări mari pentru nativii din Scorpion. Vor fi șanse frumoase pentru noi locuri de muncă în alte domenii, care se pot dezvolta mai mult pe viitor. Iar aceste șanse nu vin doar pentru nativii tineri, ci și pentru cei aflați la vârsta a doua, care s-au plafonat de meseria lor și vor să încerce să facă ceva deosebit.

Așa cum arată Mercur, Scorpionii care caută altceva de lucru se pot îndrepta către domenii precum transporturile, dezvoltarea tehnologiei, comerț, dar și către meșteșuguri bine plătite pentru cei care au talentul și aplecarea către meșteșuguri artistice.

Zodia Gemenilor

Nativii Gemeni trebuie să se gândească mai bine ce domenii se vor dezvolta pe viitor și ce meserii pot învăța ușor, având în vedere ușurința cu care ei pot face schimbări mari în viața lor. După Luna plină din data de 27 noiembrie, care va fi în zodia Gemeni, nativii acestui semn vor vedea că se deschid alte căi și alte uși în fața lor.

Nu trebuie să stea prea mult pe gânduri, dacă au șansa să facă o alegere bună. Merită să încerce să lucreze în alte domenii, să învețe lucruri noi și mai ales să învețe o limbă străină. Nativii care se îndreaptă către domenii precum turismul, comerțul cu bijuterii sau obiecte decorative, cei care vor să descopere noile tehnologii din domeniul agricol sau cei care sunt atrași de meseriile sportive sau de tot ceea ce înseamnă wellness au șanse mari să găsească un nou loc de muncă.

Zodia Capricorn

Nativii Capricorni sunt foarte norocoși în luna decembrie, când multe astre mari vor fi de partea lor. În prima decadă a lunii decembrie pot avea șansa să aleagă altă meserie, să descopere alt domeniu și chiar să se îndrepte către o profesie la care nu s-ar fi gândit niciodată, cum este cea de instructor sau profesor.

Decembrie este o lună excelentă pentru Capricorni, cu multe vești bune, cu provocări avantajoase, iar nativii foarte ambițioși vor știi ce merită să aleagă. Cei care sunt tentați să își deschidă o afacere, vor pune acum bazele unei firme care se va dezvolta treptat, dar sigur. În plus, nativii Capricorni vor fi susținuți financiar de familie sau de soți și pot dezvolta idei noi începând din luna decembrie 2023.