Mulți români au vacanță când vin Sărbătorile de iarnă și se pregătesc din timp pentru un sejur la munte sau pe meleaguri străine. Dar patru zodii călătoresc mai des și vor pleca pe nepusă masă departe de casă la final de an. Iată ce nativi vor avea șansa să călătorească și să se bucure de zile excelente în compania unor oameni deosebiți.

Zodia Taur

Nativii Tauri tânjesc după vacanțe deosebite, cu tot confortul de cinci stele, cu plimbări relaxante, ape termale, centre spa sau plajă sub soarele insulelor exotice. Ei bine, în luna decembrie, unii dintre nativii Taur călătoresc mai des și chiar vor avea parte de o călătorie inedită departe de casă și de o vacanță cum visează de multă vreme. Invitația poate veni din partea unui grup de prieteni care găsește oferte bune de zbor și de cazare pe ultima sută de metri.

Chiar dacă Taurii sunt mai comozi și le este greu să își facă bagajele de pe azi pe mâine, o asemenea ofertă nu trebuie refuzată. Cine are parte de ea, merită să profite și se va distra pe cinste.  

Zodia Leu

Nativii Lei sunt mari amatori de schimbări și caută tot timpul lucruri ieșite din comun, experiențe și distracții. Nu prea stau ei pe acasă de Sărbători. Și în luna decembrie 2023 mulți Lei vor călători, ba chiar vor pleca înainte de Crăciun și se vor întoarce acasă după Anul Nou. Sărbătorile de iarnă trebuie să fie deosebite, mai ales când primești și o primă generoasă de Crăciun.

Nativii Lei sunt norocoși și vor călători prin țară, prin Maramureș sau prin Bucovina, dar unii dintre vor pleca la ski prin țările vecine, unde munții sunt bine acoperiți de zăpadă.

Zodia Săgetător

Nativii Săgetători vor avea și ei parte de călătorii la final de an, vor simți nevoia să se desprindă de problemele cotidiene și să hoinărească pe la munte sau pe străzile unor orașe istorice, unde vor descoperi locuri inedite și curiozități pe sufletul lor.

Mercur îi îndeamnă pe Săgetători să călătorească, mai ales după Crăciun, dacă nu îi ține nimic legați de casă. Va fi o perioadă prielnică pentru drumuri lungi. Dar nu trebuie să își aleagă o destinație anume din timp. Mai bine urmăresc ofertele de ultim moment sau se urcă în prima cursă de avion care le face cu ochiul!

Zodia Pești  

Nativii Pești vor avea o vacanță de Crăciun plină de surprize. Lor le place foarte mult să petreacă în familie, așadar familia îi cheamă aproape! Unii dintre nativii Pești vor pleca departe de casă tocmai pentru a fi alături de familie, de rudele, frații sau verișorii stabiliți prin străinătate.

Nu trebuie să își facă griji de costuri, pentru că se vor bucura de un buget mai consistent la finalul acestui an. Nu trebuie decât să își facă bagajele și să cumpere daruri pentru gazdele care îi așteaptă cu brațele larg deschise, fie ele în România, în Germania, în Italia sau chiar America.

foto: Freepik.com