Horoscop săptămânal 13 – 19 noiembrie  – zodia Berbec

Începe o săptămână în care te gândești la schimbări mari. Dacă ai făcut paşi mici în privinţa carierei şi a profesiei, dar ai reuşit să te menţii pe linia de plutire, s-ar putea să nu fii prea mulțumită. După data de 15 noiembrie, lucrurile se schimbă şi este posibil să apară oferte mai frumoase sau un nou contract la actualul loc de muncă. În serile libere, te întâlneşti cu prieteni vechi sau cu rude pe care le vezi foarte rar. Unele întâlniri sunt absolut întâmplătoare şi îţi pot creea neplăceri.

Horoscop săptămânal 13 – 19 noiembrie – zodia Taur

Vine o perioadă dificilă din luna noiembrie în care vei avea de făcut plăţi importante. Te vei descurca destul de greu cu banii pe care îi ai acum. În schimb, astrele îţi vor aduce bucurii în plan familial, chiar dacă sunt zgârcite cu banii. Un prieten pe care contezi s-ar putea să te dezamăgească. Nu va reuşi să îşi ţină promisiunile faţă de tine, dar nu va fi vina lui. O conjunctură nefericită îi provoacă probleme.   

Horoscop săptămânal 13 – 19 noiembrie – zodia Gemeni

Te gândești să faci mici schimbări în viaţa ta pentru a beneficia de mai mult confort. Dacă vrei o maşină nouă, acum este timpul să o cumperi, înainte de a cheltui banii pe alte tentaţii. Ar fi bine să profiţi şi de invitaţia familiei sau a prietenilor de a face mici călătorii sau vizite. La mijlocul lunii noiembrie, este importantă socializarea, vei comunica mai mult şi vei cunoaşte oameni deosebiţi.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Rac

Grăbeşte-te să plătești datoriile sau să recuperezi banii pe care ţi-i datorează alte persoane. Pe de altă parte, ar trebui să închei afacerile care nu îţi mai aduc niciun profit. Ar trebui să te gândeşti să renunţi la anumite cheltuieli, la cumpărăturile care nu sunt neapărat necesare. Te aşteaptă o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar şi trebuie să fii pregătită pentru Sărbătorile de iarnă.

Horoscop săptămânal 13 – 19 noiembrie – zodia Leu

Fii atentă la cheltuieli în luna noiembrie, mai ales dacă familia ta va avea nevoie de mai mulţi bani şi ştii deja acest lucru. După data de 15 noiembrie, este bine să economiseşti orice ban și să te concentrezi pe cumpărăturile strict necesare. Dacă eşti singură şi vrei să pui bazele unei noi relaţii, săptămâna aceasta te vei lămuri dacă merită să te bazezi pe cel care îţi face curte. Fereşte-te, însă, să faci compromisuri pentru el!

Horoscop săptămânal 13 – 19 noiembrie – zodia Fecioară

Înarmează-te cu mai multă răbdare şi ai grijă să nu îi răneşti pe cei din jur. Tu vei avea parte de o săptămână mai frumoasă decât ei, aşa că trebuie să fii mai generoasă. Marţi este ziua întâlnirilor care îţi vor aduce primele veşti bune. Joi, te vei pregăti pentru petrecerea unei rude sau a unuia dintre părinţi. La sfârşit de săptămână, dragostea te va face cu adevărat fericită.

Horoscop săptămânal 13 – 19 noiembrie – zodia Balanță

Vei avea parte de câteva experienţe reuşite, la începutul săptămânii, şi îţi faci visuri mari pentru viitor. Încearcă să îţi păstrezi starea de spirit şi în zilele mai grele ale săptămânii. În primul rând, ai nevoie de linişte ca să îţi îndeplineşti toate dorinţele şi să treci de această perioadă în care alternează succesele cu eşecurile. Şi în dragoste vei traversa o perioadă incertă, de tranziţie.  

Horoscop săptămânal 13 – 19 noiembrie – zodia Scorpion

Ia o decizie fermă cât mai curând și ai grijă de tine! Nu are sens să lupţi în continuare pentru o cauză care pare să fie pierdută. Se pare că visul tău este greu de atins. Păstrează doar ceea ce te face cu adevărat fericită şi renunţă la planurile sau oamenii pe care nu te poţi baza. La serviciu, încearcă să faci ceea ce face majoritatea colegilor, deoarece forţele lor unite vor avea câştig de cauză. 

Horoscop săptămânal 13 – 19 noiembrie – zodia Săgetător

Vei avea parte de o săptămână tensionată, în care discuţiile inutile îţi vor răpi tot timpul liber. Încearcă să îţi schimbi priorităţile, pentru că planurile vechi pot da greș și este nevoie de idei noi. Relaţia de dragoste are şi ea nevoie de o schimbare, mai ales dacă vrei să îţi convingi iubitul să fie de partea ta în faţa familiei. Oferă-i mai multă atenţie și faceți alte planuri de viitor!  

Horoscop săptămânal 13 – 19 noiembrie – zodia Capricorn

Se pare că vei începe o nouă etapă a relaţiei de dragoste. Faci un compromis ca să fii mai aproape de cel pe care îl iubeşti. Dar ceea ce oferi tu trebuie să fie apreciat, altfel nu poți continua relația cu inima deschisă. La serviciu apare un obstacol pe care niciun coleg nu te ajută să îl depăşeşti. Încearcă să lucrezi pe cont propriu sau să renunţi la colegii care sunt mai leneşi. Spre sfârşitul săptămânii, este posibil să apară o problemă de sănătate.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Vărsător

Pui mai mult accent pe relaţia intimă şi îţi vei petrece fiecare seară cu iubitul tău, departe de părinţi sau de prieteni. Ai ocazia să pleci câteva zile din localitate, departe de treburile mărunte şi sâcâitoare. Câteva zile poţi amâna obligaţiile de serviciu care nu sunt prea urgente. Oricât de mult te-ai strădui să primeşti răspunsuri prompte de la cei cu care lucrezi, nu vei reuşi să obţii rezultate concrete. 

Horoscop săptămânal 13 – 19 noiembrie – zodia Pești

Ești căutată de prietenele pe care le vezi mai rar. Este timpul să stabileşti o întâlnire cu ele, mai ales dacă te bucuri de câteva zile mai libere la mijlocul lunii noiembrie. Luna aceasta nu se anunţă nicio călătorie, în schimb vei fi mai aproape de persoanele care îţi sunt dragi. În privinţa banilor, trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce ai, deoarece nu vei câştiga nimic în plus.