Adrian Enache, ajutat de Iuliana Marciuc, a pregătit intens concertul din 14 noiembrie, de la Sala Palatului, intitulat „Adrian, din inimă, Enache! E o nebunie”. Și le-a ieșit. Sala a fost plină, pe scenă au urcat artiști apreciați, iar protagonistul, Adrian Enache, a fost într-o formă senzațională. Pe rețelele sociale curg felicitările și pozele din cadrul concertului.

Un moment cu totul deosebit a fost cel al Didei Drăgan, artista noastră în vârstă de 77 de ani, pentru care muzica e pasiune infinită și a cărei voce poate fi recunoscută dintr-o mie. O cronică amplă despre prestația Didei Drăgan apare pe site-ul lui Andrei Partoș, jurnalist și comentator muzical cu autoritate în branșă. Sub semnătura Iuliei Radu, Dida Drăgan este elogiată pentru emoția transmisă la concertul din 14 noiembrie.

dida-dragan-concert-adrian-enache-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Dida Drăgan a cântat „lipită” de scenă, cu un patos de nedescris

Dida Drăgan a cântat „Lumina din ochii tăi” alături de Codruț Croitoru (cel care a și compus cântecul). Apoi, a interpretat singură „Unde să mă duc eu, Doamne”, fiind acompaniată la pian de Elena Perianu (ex-Roata, ex-Stereo, profesoară de canto).

S-a așezat pe jos, cu picioarele încolăcite, și a cântat cum nu a făcut-o nimeni. Se spune că atunci când te așezi pe pământ, o faci ca să descarci mai ușor toată încărcătura emoțională pe care ai acumulat-o în tine. Asta a făcut și Dida, a revărsat peste noi râuri de emoții”, este un fragment din cronica amplă a concertului, publicată pe www.andreipartos.ro.

adrian-enache-si-diana-enache-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 7 / 16

„Concert Adrian Enache cu multi invitați. O seară plină de inimi care bat pe aceeași frecvență”, a scris, pe Facebook, modelul și actrița Laura Stone.

„Mulțumesc din suflet tuturor pentru seara mirobolantă pe care am avut-o, marți seară, la Sala Palatului. Mulțumesc colegilor-artiști care au urcat pe scenă, mulțumesc staff-ului minunat și implicat, mulțumesc bandului Bella Santiago, mulțumesc publicului pentru că fără el nimic nu s-ar fi petrecut. Urmează Bacău, pe 24 noiembrie! Vă iubesc!”, a fost mesajul de mulțumire publicat de Adrian Enache, pe Facebook, în dreptul unei selecții consistente de poze.

În imagini apare și fiica solistului, Diana Enache, care arată senzațional după ce a născut, recent, și care a cântat, și ea, alături de tatăl ei. David, fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc, a fost și el prezent, dar și Iuliana, care a fost o mână forte și un cap limpede în toată organizarea show-ului.

Citește și: Cele mai noi imagini cu Dida Drăgan, la 77 de ani. Ce face în prezent „vocea de flacără a rock-ului românesc”

Citește și: Diana Enache a născut o fetiță în mare secret. A dat-o de gol chiar tatăl ei, fericitul bunic Adrian Enache