Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, vedeta a dezăluit mai multe detalii despre viața actuală de cuplu cu partenerul ei, dar a răspuns și unor întrebări legate de trecutul său.

Aceasta a ținut să facă lumină și în cazul speculațiilor legate de infidelitățile fostului soț. A spus cu subiect și predicat dacă între acesta și Adela Popescu a fost sau nu ceva.

„S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuţii între noi doi niciodată despre aşa ceva”, a spus ea răspicat, explicând și în ce condiții s-a terminat mariajul ei.

”Relaţia s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viaţa cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeaşi casă, fiecare avea viaţa lui, eu ieşeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini.

Pur și simplu eu cred că relaţia noastră a funcţionat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupaţi, aveam chestii în comun.

În momentul în care eu nu am mai lucrat şi el lucra mai puţin şi am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul şi nu ne cunoaştem. Eu îmi doream ceva de la viaţă, el îşi dorea altceva.

Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate”, spune Diana Dumitrescu în podcastul Ilincăi Vandici.

Diana Dumitrescu nu mai doarme în același pat cu soțul ei

Vedeta a ”dat din casă” și legat de actualul mariaj, dezvăluind singurul minus al acestei relații și a vieții lor în doi.

„Problema a fost că în momentul în care Carlo a împlinit un an nu a mai vrut să doarmă singur și am zis noi să facem cu rândul. A ținut așa vreo 2 săptămâni, până când s-a îmbolnăvit copilul și a dormit doar mama cu el și pa, la revedere, copilul are 4 ani, mama doarme cu copilul.

Acum înțelegi care e problema în toată relația noastră? De aia zic că lucrurile nu s-au așezat așa cum ar fi vrut Alin, că el își imagina că noi doi o să stăm liniștiți să dormim în patul nostru, să ne facem lucrurile noastre de cuplu și așa mai departe și copilul să doarmă liniștit în camera lui. Lucru care nu se întâmplă și am încercat să fac trecerea de mai multe ori, dar se trezește noaptea și mă caută, că sunt invizibilă.

Vreo 2 nopți am încercat să nu mai dorm cu el în pat și, negăsindu-mă, s-a panicat foarte tare că sunt invizibilă și a avut niște trăiri foarte puternice”, a spus actrița în podcastul Ilincăi Vandici, conform Wowbiz.

Pentru actriță, faptul că nu doarme în același pat cu partenerul ei, este un „minus”, după cum spune chiar ea:

„Ăsta e singurul minus din viața noastră, că eu și soțul meu nu dormim în același pat, dar nu este ceva peste care nu trecem și nu este ceva nemaivăzut, dar evident că lucrurile nu mai merg în același ritm.”, a mai spus Diana Dumitrescu.

diana-dumitrescu-si-actualul-sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cum e Diana Dumitrescu ca mamă

Pentru că parenting-ul este la modă astăzi, Diana Dumitrescu admite că are două fețe ca mamă, sugerând că, în cea mai mare parte a timpului, nu este atât de dură:

„Eu am 2 fețe ca mamă, ori se întâmplă lucrurile cum vreau și sunt dictator, dar asta este un 15%, restul, face copilul ăsta ce vrea din mine, ce vrea el mama face. Deci nu pot, adică mi l-am dorit atât de tare și îl iubesc atât de mult…”, a mai spus Diana Dumitrescu, în vârstă de 40 de ani.

Vezi și Cristi Borcea le face copiilor periodic teste antidrog: „Îmi doresc să-i oprească toate patrulele de Poliție” Ce sfaturi le dă celor mari

Mesajul emoționant dar și amuzant postat de Ionuț Rusu și George Tănase, după ce au fost eliminați de la America Express: ”Suntem doi aerieni cu intenții bune”

Citește și:

Cristi Borcea le face copiilor periodic teste antidrog: „Îmi doresc să-i oprească toate patrulele de Poliție” Ce sfaturi le dă celor mari

Mesajul emoționant dar și amuzant postat de Ionuț Rusu și George Tănase, după ce au fost eliminați de la America Express: ”Suntem doi aerieni cu intenții bune”