Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express. Cei doi spun că a fost o mare provocare să participe la emisiune și că, deși au existat momente dificile, amândoi și-ar fi dorit să mai rămână în competiție.

În ediția din 15 noiembrie, trei echipe s-au luptat pentru ultima șansă, iar cei care au părăsit competiția sunt Ionuț Rusu și George Tănase. Cei doi au ajuns ultimii la Irina Fodor, dar parcursul lor în emisiune a depins de totemul roșu din cutia fraților Eram.

„Ne pare rău că pleacă băieții! Îmi par niște oameni ok, buni și amuzanți. Nu îmi doream să plece acasă”, a spus Ada Galeș despre eliminarea celor doi.

„Am avut întotdeauna o simpatie față de baieți, de când ne-am cunoscut!”, a spus și Sânziana Negru.

Și Iulia Albu le-a transmis celor doi un mesaj după eliminare, pe contul e Instagram: ”Mulțumim, băieți, pentru toate momentele minunate de umor pe care le-ați creat în acest proiect, pentru voi, cei de la careu, autentici și mereu joviali, pentru momentele în care ați avut o vorbă frumoasă pentru fiecare.

Ne vom aminti cu drag de voi pe drumul Soarelui, acum ca rândurile se strâng din ce în ce mai tare și singura certitudine este ca mâine va fi și mai greu”.

eliminare-america-expressSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ionuț Rusu: ”Am început sa fim mai bărbați!”

Pe Instagram, Ionuț Rusu a postat un mesaj, după ce el și George Tănase au fost eliminați. Cei doi au spus că sunt recunoscători pentru ce au trăit în America Express, chiar dacă au existat și momente în care au simțit că nu vor face fața provocărilor.

Fostul concurent a mărturisit că atât el, cât și colegul lui, aveau mari așteptări și că nu s-au gândit că vor părăsi competiția atât de repede.

„Mulțumim că ne-ați suportat stângăciile și tot ce am scos pe gură în emisiunea asta!

Cu toate că așteptările probabil au fost mai mari, suntem doi aerieni cu intenții bune.

Am învățat o mulțime de lucruri în experiența asta și suntem recunoscători că am avut aceasta oportunitate unică. Gracias vouă în primul rând pentru că ne-ați urmărit, gracias echipei America Express România și gracias colegilor alături care am străbătut continentul (mă rog, două țări… una jumate, nu mai mint)!

P.S. Am început sa fim mai bărbați după, alaltăieri am pus antigel în mașini”, a scris Ionuț Rusu, pe Instagram.

Cei doi au făcut un pact înainte de a pleca în America Express

Chiar dacă se cunosc de ani întregi și sunt prieteni buni, Ionuț Rusu și George Tănase au făcut un pact înainte a pleca în America Express, asta pentru că au existat și anumite conflicte între cei doi în perioada în care se pregăteau de competiție.

De aceea, s-au gândit ca, pentru a evita situațiile neplăcute pe parcursul emisiunii, să apeleze la jocul „piatră, foarfecă, hârtie”, iar cel câștiga avea să contribuie mai mult la luarea deciziilor.

Au mers la psiholog împreună înainte de competiție

Și tot înainte de intrarea în competiție, cei doi au plecat în vacanță împreună, au petrecut mai mult în doi și chiar au mers la terapie. Toate pentru a fi o echipă sudată.

George Tănase a recunoscut că inițial nu a vrut să participe la America Express de teamă reacțiilor pe bază de stres.

„Eu sunt spurcat la gură. Eu dacă mă enervez acum, spun tot și după aia îmi cer scuze. Eu și la șprițuri mai fac treaba asta. Mie îmi place bârfa. De asta îmi era cel mai frică, între timp a intervenit terapia. Am făcut terapie de cuplu cu Rusu.

Tu știi câte sunt strânse în noi în zece ani de prietenie? Eu cu Rusu suntem prieteni, dar nu petreceam atât de mult timp împreună. Acum, de o lună, să zicem că am petrecut mai mult. În rest, fiecare pe treaba lui”, mai spunea George Tănase înainte de America Express.

Ce și-au spus George Tănase și Ionuț Rusu la terapie. Chiar s-au pregătit temeinic pentru America Express!

Ajunși în fața psihologului, George Tănase și Ionuț Rusu au fost provocați să facă și o serie de excerciții, printre care și să-și spună ce-i deranjează unul la altul sau să-și facă complimente.

„A plecat clasic, ca la orice terapie, și a fost pentru prima dată când ne-am făcut complimente. Eu i-am zis la complement că e super muncitor, că e un bărbat frumos. El e sexy-simbolul echipei.

El mi-a zis că sunt deștept, că am cultură generală. Părea că îmi caută chestii din filme, ce a mai auzit el. Nu mi-a zis că sunt frumos, ceea ce mă deranjează. Mi-a zis că sunt descurcăreț, că mă adaptez la situații, ceea ce e fals, dar m-a gâdilat”, a declarat George Tănase în podcastul „Colegi de cameră” cu Bordea și Cortea.

Vezi și Câţi bani au câştigat copiii Andreei Esca la America Express. Alexia şi Aris Eram au tras lozul câştigător: „Mama ne-a învăţat!” dar și Ce meserie are iubitul Iuliei Albu, Mike. Concurentul de la America Express are studii în Londra și a renunțat la pasiunea lui din cauza unui accident

Citește și:

De ce a renunțat Ozana Barabancea la astrologie: „Deci am aflat niște lucruri care m-au cutremurat!”

Anamaria Prodan a distrus și ultima amintire cu Laurențiu Reghecampf din casa ei. A filmat totul