Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. În prezent, el este căsătorit cu Valentina Pelinel, cei doi având împreună 3 micuți, pe Milan, pe Indira Maria și pe Rania Maria.

Chiar dacă și-a clădit o familie în prezent, omul de afaceri nu uită de ceilalți copii pe care îi are din relațiile anterioare și cărora își dorește să le ofere cea mai bună educație.

Deși foarte mulți tineri sunt crescuți și educați bine de către părinți, pe parcurs se pierd din cauza anturajului, dar și din cauza tentațiilor, este de părere fostul acționar de la Dinamo, care e fericit datorită faptului că nu a avut până acum nicio problemă cu niciunul dintre cei 9 copii, despre care spune că sunt foarte liniștiți.

“Am avut șansa să am copii liniștiți, să pot să discut cu ei și am avut șansa, mulțumesc lui Dumnezeu, până acum să nu am nicio problemă cu niciunul.

Foarte important. Așa i-am educat – dar să știi că și alți copii au fost educați și crescuți, depinde de ce vrea fiecare copil.

Le-am explicat: voi trebuie să învățați!

Cu băutura eu n-am fost, n-aveți voie. Cu drogurile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire și acolo este singurul loc unde puteți să vă faceți bine”, a declarat Cristi Borcea, în cadrul în podcastului Tare de Tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

“Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele”

Mai mult, chiar dacă este convins de faptul că odraslele sale nu consumă substanțe interzise sau alcool, Cristi Borcea spune că îi testează frecvent, întrucât nu are încredere în anturajul lor.

Omul de afaceri este conștient că numele său este unul cu greutate în România, motiv pentru care i-a avertizat pe toți, dar mai ales pe cei mai mari dintre ei, să aibă grijă în momentele în care ies în oraș și în cluburi.

„Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele. Bineînțeles.

Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar. Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit.

Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patrick, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România, e în toată lumea”, a continuat acesta.

tort-cristi-borcea-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

4 copii concepuți când era în penitenciar

Mai mult, pe lângă faptul că are niște copii liniștiți, după cum spune chiar el, Cristi Borcea este extrem de mândru și de rezultatele pe care aceștia le au la școală, dar și în afaceri, întrucât cei doi băieți mai mari au început deja să fie implicați direct în business-uri.

“Am copii extraordinari, care n-am avut probleme cu ei, o am și pe Caroline, care e la British și învață foarte bine, are 17 ani, face acum în ianuarie.

Fetele sunt la grădiniță, chiar lângă noi acasă, Coco este la facultate și se ocupă și de afaceri, Patrick este și el la facultate și se ocupă și de afaceri”, a mai spus Cristi Borcea.

Copiii lui Cristi Borcea s-au întâlnit în America. Milan este topit după frățiorii vitregi

9 copii cu 4 femei. Pe 3 dintre acestea le-a dus și la altar

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei, iar pe 3 dintre ele le-a dus și la altar: pe Mihaela, Alina și Valentina. Numai în pușcărie a făcut 4 copii.

A intrat în penitenciar în 2014 şi a fost eliberat pe 2 iulie 2018, după condamnarea în Dosarul Transferurilor. „Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie (n.r. cu Alina Vidican). Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, povestea Borcea în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO.

A suferit mult când a fost părăsită de Cristi Borcea, însă acum radiază lângă bărbatul ei. Soțul multimilionar al Alinei Vidican îi face declarații publice de dragoste: „Veșnica mea iubită…”

Fostul boss de la Dinamo a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (24 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (20 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu.

VIDEO Cristi Borcea, lucruri nespuse despre cei 9 copii și mamele lor: “Mi-am dorit să nu aibă traume”

Pe prima a luat-o de soţie şi i-a făcut doi copii: pe George Alexandru (10 ani) şi pe micuţa Gloria (8 ani). Pentru avocata Dana Voiculescu a fost doar amant şi din iubirea lor a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 16 ani. Ulterior, cu Valentina a mai făcut 3 copii, Milan Cristian (7 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 4 ani.

Băiatul Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea a împlinit 7 ani! Petrecere fără fițe, acasă, cu surorile lui

Vezi și Valentina Pelinel și Cristi Borcea, patru ani de la nunta secretă din Ungaria. „Pe el l-am vrut. Și am sacrificat tot și nu am greșit” dar Cristi Boureanu, adevărul gol-goluț. Cum și de ce i-a furat-o Borcea pe Valentina Pelinel: “Cristi are calitatea aia minunată…”

Citește și:

Oana Matache și Radu Siffredi, pentru prima oară într-un reality-show. Care sunt cele 9 cupluri de vedete de la „Power Couple România”

De ce a renunțat Ozana Barabancea la astrologie: „Deci am aflat niște lucruri care m-au cutremurat!”