Mercur va tranzita zodia Capricornului începând cu data de 1 decembrie 2023, ceea ce este o veste foarte bună pentru câștigurile noastre. Mercur favorizează acum diverse colaborări, parteneriate și afaceri legate de transporturi, negoțuri și tehnologii moderne.

Toate zodiile vor aduna mai mulți bani în decembrie, înainte de Sărbătorile de iarnă, dar 5 zodii vor fi norocoase la bani mai mult decât celelalte. Citește mai jos să afli dacă este și zodia ta favorizată de Mercur.

Zodia Taurului

Nativii din Taur vor avea un final de an prosper și se vor bucura de un buget mai mare de Crăciun. Mercur le poartă noroc și îi ajută pe nativii Tauri să adune mai mulți bani în luna decembrie. Ei sunt oricum persoane prevăzătoare și strângătoare, le place să cumpere lucruri de calitate și le plac distracțiile. Iar în luna decembrie își vor putea împlini câteva visuri frumoase pentru că vor beneficia și de bani mai mulți.

Zodia Fecioarei

Mercur este patronul nativilor din Fecioară, iar perioadele din an în care Mercur ajunge în semnul Capricornului sunt perioade norocoase din punct de vedere financiar pentru Fecioare.

Anul acesta, Mercur a fost în Capricorn în luna ianuarie și se întoarce în acest semn de Pământ începând cu data de 1 decembrie. Multe Fecioare au adunat bani frumoși în ianuarie și vor avea șansa să câștige mai bine și în luna decembrie.

Zodia Balanței

Balanțele muncesc mult în ultimele luni ale anului, iar eforturile lor vor fi răplătite în decembrie. Venus și Mercur le ajută să adune bani frumoși spre final de an.

Balanța este una dintre cele 5 zodii care vor fi norocoase la bani înainte de Crăciun. Datorită veniturilor consistente din decembrie, Balanțele vor face surprize frumoase copiilor și celor dragi de Crăciun. Ba chiar vor putea pune deoparte câteva economii pentru anul care vine.

Zodia Săgetătorului

Începutul lunii decembrie va aduce o perioadă favorabilă zodiei Săgetător. Nativii acestei zodii vor avea șansa să câștige mai mulți bani din diverse comisioane, servicii sau colaborări cu persoane influente, care își extind afacerile.

Le merge bine Săgetătorilor în prima decadă de decembrie și ar fi bine să pună niște bani deoparte pentru Sărbători. Chiar dacă este o perioadă tensionată din punct de vedere politic în Europa, nativii Săgetători pot călători mai mult la final de an și se pot distra de Revelion pe alte meleaguri.  

Zodia Capricornului

Capricornii se pot considera de-a dreptul norocoși în luna decembrie 2023. Mercur traversează zodia lor și deschide noi perspective. În plus, aduce și bani care încep să se adune încă de la începutul lunii.

Unii nativi vor aduna bani din alte surse decât salariul, alții vor primi o majorare de salariu care trebuie discutată chiar din primele zile de decembrie.

foto: Pexels