Vremea în săptămâna 15-21 iulie în Bulgaria anunță ploi torențiale însoțite de descărcări electrice și vânt puternic. Șansele de precipitații în această perioadă vor fi de 98%, iar vântul va sufla în medie cu 23 Km/h. Temperaturile maxime în Bulgaria vor fi cuprinse între 25 și 32 grade Celsius. Iată care e prognoză meteo Bulgaria săptămâna 15-21 iulie

Luni, 15 iulie, în majoritatea teritoriului se anunță cod galben de vreme instabilă, urmând ca pe parcursul zilelor următoare vremea să se mai domolească, însă nu vom scăpa de precipitații până sâmbătă în majoritatea zonelor. Duminică, 21 iulie, pe litoralul bulgăresc se anunță vreme însorită și cu cer senin, aversele de ploaie si vând se vor diminua considerabil.

În principalele zone turistice din Bulgaria: Slantchev Briag (Sunny Beach), Nisipurile de Aur, Varna, Sofija, Burgas sau Plovdiv, temperaturile încă sunt atractive și vă permit să vizitați și să vă bucurați de soare.

Cum va fi vremea la Nisipurile de Aur în perioada 15-21 iulie


Dacă călătoriți la Nisipurile de Aur în perioada 15-21 iulie, vă puteţi aştepta la o vreme puțin capricioasă: adesea ploaie, adesea furtună, ocazional ceata, dar și de soare și cer senin.

Vă puteţi aştepta la val de căldură cu influență tropică si o temperatură medie de 27 de grade Celsius.

Indicele UV are valoarea 9 în perioada 15-21 iulie, de aceea ar trebui să luați măsuri de precauție: utilizaţi SPF 30+ de protecţie solară, o cămaşă, ochelari de soare şi o pălărie sau ceva similar. Nu staţi la soare prea mult timp!

Viteza vântului este de 3 metri pe secundă, iar umiditatea se simte de 71%. Presiunea atmosferica este de 1009.99 milibari (757.49 mm coloana de mercur).

Prognoza meteo pentru fiecare zi a săptămânii:

Luni, 15 Iulie 2019

Marți, 16 Iulie 2019

Miercuri, 17 Iulie 2019

Joi, 18 Iulie 2019

Vineri, 19 Iulie 2019

Sâmbătă, 20 Iulie 2019

Duminică, 21 Iulie 2019

În cazul în care vremea pentru tine este premisa principal pentru a călători, această săptămână este favorabila pentru a merge în jurul zonei şi de a explora atracţiile principale în Nisipurile de Aur.

Prognoza meteo pentru Slantchev Briag (Sunny Beach) în perioada 15-21 iulie


Vremea în Slantchev Briag (Sunny Beach) în perioada 15-21 iulie este destul de uscată, aversele de ploaie și vând fiind reduse lăsând loc unui cer mai mult însorit.

Temperatura maximă a zilei este de 30 de grade Celsius. Dimineața, temperatura scade la 21 de grade Celsius. Astfel, temperatura minimă pentru această perioadă în Slantchev Briag (Sunny Beach) este de 25 de grade Celsius. Aceste temperaturi sunt departe de cele înregistrate în anii precedenți în această zonă, unde maxima ajungea la 34 de grade Celsius în iulie 2009, iar minima la 12 grade Celsius în iulie 2011.

Având o prognoză meteo favorabilă, perioada 15-21 iulie este recomandată pentru a merge în această localitate în Bulgaria.

Cum va fi vremea în Sofija pentru perioada 15-21 iulie


În perioada 15-21 iulie temperatura medie în Sofija este 24 de grade (temperatura maximă ajungând la 30de grade, iar temperatura minimă la 18 grade). Vremea este destul de bună în Sofija, însă veți avea parte de niște averse de-a lungul șederii dumneavoastră. Acest lucru este temporar, vor fi doar averse trecătoare și vor lăsa rapid locul soarelui și al distracției.

Prognoza meteo pentru Burgas în perioada 15-21 iulie


Temperatura maximă în Burgas este de 30 de grade Celsius și temperatura minimă ajunge la 20 de grade (pentru o temperatură medie de 25 de grade Celsius). Vremea este comfortabilă și frumoasă în jurul orașului Burgas în perioada 15-21 iulie. Șansele de precipitații vor fi scăzute pe perioada excursiei dumneavoastră, așa că vă veți putea bucura de soare și de peisajul care vă înconjoară!

Cum va fi vremea în Plovdiv în perioada 15-21 iulie


În perioada 15-21 iulie temperatura medie în Plovdiv este de 26 de grade Celsius (temperatura maximă ajungând la 33 de grade, iar temperatura minimă la 19 grade). Deși vremea se anunță foarte fierbinte în Plovdiv în această perioadă, riscați să vă udați puțin pe perioada călătoriei dumneavoastră. Șansele de precipitații vor fi în proporție de 30%, însă acest lucru este oarecum rezonabil, fiind vorba doar de averse trecătoare. Așa că nu vă speriați, concediul dumneavoastră în Plovdiv va fi perfect și predominant însorit.

Prognoza meteo pentru Varna în perioada 15-21 iulie


Temperatura medie în Varna în perioada 15-21 iulie este de 25 de grade Celsius (temperatura maximă ajungând la 30 de grade, iar temperatura minimă la 2 de grade).

Clima este destul de plăcută în această perioadă, cu umiditate scăzută, vânt răzleț pe alocuri și șanse de 24 % de precipitații.

Temperatura medie a mării va fi cuprinsă între 21-25 de grade Celsius, vremea fiind perfectă pentru bălăceală și distracție.