Urări 8 martie – Mesaje de 8 Martie pentru mame

8 Martie este aproape aici și toate femeile vor fi încântate să primească urări cu ocazia zilei care le sărbătorește. Pe lângă eventualele cadouri de 8 Martie, pentru a le face să se simtă deosebite, iată câteva idei de urări de 8 martie pentru mame.

  • Îți mulțumesc că ești mereu ancora mea în această mare furtunoasă care este viața. Îți mulțumesc, mamă!
  • La mulți ani, pentru acea persoană care a făcut pentru mine mai multe decât oricine altcineva în lume! Te iubesc, mamă!
  • Mi-ai dat cel mai prețios cadou, cel al vieții. Orice dar ți-aș oferi eu, n-ar suporta comparație! La mulți ani, mamă!
  • Toate florile din lume nu sunt la fel de frumoase precum zâmbetul tău cald și blând. Te iubesc, mamă!
  • Dacă vrei să îi faci o surpriză iubitei tale, vezi câte flori trebuie să aibă un buchet care să o impresioneze!
  • Îți mulțumesc că ai fost sursa mea de putere, de îndrumare și de fericire. În fiecare zi îmi faci viața mai bună. Te îmbrățișez cu dragoste, mamă!
  • Treaba unei mame nu se termină niciodată. Însă astăzi, de ziua ta, meriți o pauză de răsfăț! La mulți ani, mamă!
  • Îți mulțumesc că ai pus mereu nevoile mele înaintea nevoilor tale. Cel puțin astăzi, sper să pot face la fel pentru tine. Te iubesc, mamă!
  • Fie ca ziua de astăzi să-ți fie plină de tot atât de multă bucurie câtă mi-ai adus tu mie în copilărie. Îți mulțumesc, mamico!
  • Datorită ție, sunt ceea ce sunt astăzi. Iar pentru asta, nu pot decât să îți mulțumesc ție, mamă!
  • Îți mulțumesc pentru răbdare, pentru încurajări, pentru tăria ta, pentru generozitate, pentru dragostea necondiționată și pentru fiecare moment în care mi-ai fost alături. La mulți ani, mamă!

Urări de 8 Martie pentru ziua femeii

Chiar dacă nu sunt mame, sunt femei, iar asta le face la fel de importante în viața noastră.

Ziua de 8 martie nu celebrează doar mamele, ci toate femeile din jurul nostru. De aceea, e important să le transmiți și femeilor din viața ta o urare frumoasă, ca ele să se simtă apreciate și celebrate în această zi specială.

  • Îți urez ca Ziua Femeii să fie doar începutul unei primăveri pline de reușite și împliniri! Sărbătorim astăzi frumusețea, puterea și curajul femeilor, iar tu ești cu siguranță un exemplu minunat de toate aceste calități. Fie ca această zi să-ți aducă multe zâmbete, îmbrățișări calde și momente speciale alături de cei dragi!
  • Draga mea, cu ocazia Zilei Femeii îți doresc să ai parte de toate lucrurile frumoase și importante din viață. Să fii înconjurată mereu de oameni iubitori, să ai încredere în tine și să-ți îndeplinești toate visele și aspirațiile. Ești o femeie puternică și inspirațională, iar eu îți mulțumesc pentru toate momentele în care m-ai ajutat să cresc și să învăț mai mult despre lumea din jurul meu.
  • La mulți ani! Îți doresc sărbători fericite și o primăvară plină de lumină și căldură. Fiecare zi ar trebui să fie Ziua Femeii, deoarece tu și toate celelalte femei din viața noastră sunteți adevăratele eroine ale lumii noastre. Fie că această zi să fie doar începutul unui an plin de împliniri, succes și fericire!
  • Îți doresc ca Ziua Femeii să-ți aducă numai lucruri bune în viață. Să ai parte de multă iubire, sănătate și fericire, dar mai presus de toate să fii respectată și apreciată pentru tot ceea ce reprezinți. Ești o femeie puternică, cu un caracter deosebit și un spirit aventuros, iar eu îți urez să ai parte de cele mai frumoase experiențe în viață.
  • Draga mea, cu ocazia Zilei Femeii îți doresc să fii mereu înconjurată de oameni dragi și să ai parte de multă iubire și afecțiune. Să fii recunoscută pentru toate realizările și eforturile tale, iar toate visele și aspirațiile să-ți fie îndeplinite. Ești o femeie minunată și mă simt privilegiată să fiu alături de tine în această zi specială.
  • La mulți ani! Îți doresc o primăvară plină de culoare și bucurie, iar toate visele tale să devină realitate. Ești o femeie puternică, inteligentă și cu un spirit de neînvins, iar astăzi ne oprim să celebrăm toate realizările tale. Să ai parte de multă încredere în tine și de toate lucrurile frumoase pe care viața ți le poate oferi!
  • Îți urez, draga mea, o zi minunată de Ziua Femeii, plină de bucurie, împliniri și momente memorabile alături de cei dragi. Ești o femeie puternică, independentă și încrezătoare, și îți mulțumesc că mă inspiri mereu să fiu mai bună. Fie ca această zi să fie doar începutul unei noi etape pline de succese și satisfacții!
  • Cu ocazia Zilei Femeii, îți doresc să fii mereu înconjurată de iubire, respect și apreciere din partea celor din jurul tău. Ești o femeie puternică, inteligentă și frumoasă, iar aceste calități te fac să strălucești în orice împrejurare. Să ai parte de o primăvară plină de energie și entuziasm, iar toate obiectivele tale să devină realitate!
  • Femeia este forța care mișcă lumea, iar tu ești una dintre acele femei puternice care inspiră și schimbă lucrurile în bine. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci și pentru toată energia pe care o investești în fiecare zi. Cu ocazia Zilei Femeii, îți doresc să ai parte de multă fericire, bucurie și mulțumire. Sănătate, iubire și pace în suflet să îți însoțească mereu drumul, iar toate visurile tale să devină realitate!

Mesaje de 8 Martie pentru mama

Preferi să fii mai succint și să rezumi aprecierea ta în câteva cuvinte scrise într-un mesaj de 8 martie pentru mama? Iată câteva idei frumoase pe care le poți folosi:

  • Mamă, ce m-aș face fără înțelepciunea, dragostea și susținerea ta? Îți mulțumesc pentru tot. La mulți ani!
  • Ești cea mai iubitoare și minunată persoană din viața mea! Îți mulțumesc că m-ai adus pe lume și m-ai iubit încă dinainte să mă fi născut!
  • În fiecare zi mă faci mândru/mândră că sunt copilul tău! La mulți ani, mamă!

Urari de 8 Martie pentru proaspete mămici

Celebrăm astăzi începutul unei aventuri noi și extraordinare, cea a vieții de mamă. La mulți ani pentru prima dată de Ziua Mamei!

Îți mulțumesc că ai adus pe lume copilul nostru! Mi-ai dăruit cel mai frumos cadou al vieții. Ești o mamă extraordinară!

Mă simt onorat să-ți fiu alături în noua noastră aventură, aceea de a fi părinți. La mulți ani de Ziua Mamei. Ești cea mai bună mamă pentru copilul nostru!

Poezii despre mama pentru copii – Urări de 8 Martie

Urări de 8 martie – Poezii despre ziua mamei pentru copii

Cine poate să-și dea seama
Câte-n lume este mama?
Mama-i cântec, mama-i dor,
Mama-i apă de izvor.
Mama-i floare, mama-i soare,
Mama-i dulce alinare.
Mama-i blândă mângâiere,
Mama-i fagure de miere,
Mama-i fruntea cea senină,
Mama-i harnică albină.
Mama-i leagăn pentru pui
Alt cuvânt ca mama, nu-i.

Autor: Lucia Muntean

Poezii despre ziua mamei pentru copii

Sunt atât de fericită
Că iubta mea mămică
A venit azi la serbare
Să asculte o urare
8 martie, ziua ta!
O floare-ți dau, măicuța mea,
Și vreau să șii că-n acest dar
E dragostea-mi fără hotar
Sunt visele ce port în gând
Că voi fi mare în curând
Și ascultător voi fi mereu,
Mămico, ăsta e darul meu.

Poezii pentru mamă pentru copii

Eu sunt mică, mamă dragă,
Și nimic nu ți-am lucrat
Dar o mică poezie
Pentru tine-am învățat

Începutul nu-l știu bine
Pe la mijloc mai greșesc
Dar știu bine, ca pe apă:
Mamă dragă, te iubesc!

Foto: Shutterstock