Se spune că nu este bine să te căsătorești în luna mai sau în zilele de vineri. Sunt superstiții vechi care avertizează că vei avea o căsătorie nefericită. Dar numerologii țin cont și de data nunții pentru a vedea cât de solidă și fericită va fi o căsnicie. Citește mai jos ce înseamnă ziua în care te-ai căsătorit, indiferent de luna sau de anul în care a fost căsătoria.

Data nunții și numărul 1

Dacă te-ai căsătorit în zilele de 1, 10, 19 sau 28 ale lunii, indiferent de lună sau de an, căsnicia ta este influențată de numărul 1, un număr controversat, cu multe bune, dar și cu multe rele. De aceea, numerologii spun că mariajul legat de numărul 1 va trece prin multe momente fericite, dar și prin multe situații critice. Soții au firi puternice și individualiste, fiecare dintre ei va încerca să se impună și de aici se naște o tensiune care persistă în timp. Depinde numai de ei să rămână uniți!

Data nunții și numărul 2

Conform numerologiei, soții care s-au căsătorit în zilele de 2, 11, 20 și 29 sunt influențați în căsnicie de numărul 2. Acesta este, poate, cel mai norocos număr în dragoste și mariaj. Numărul 2 înseamnă pereche, cuplu, unitate și susținere. Se spune despre această căsnicie că va fi una fericită, iar cei doi soți se vor susține puternic unul pe altul, indiferent de greutățile vieții.

Data nunții și numărul 3

Dacă te-ai căsătorit într-o zi de 3, 12, 21 sau 30, căsnicia ta este influențată de numărul 3, un număr care înseamnă comunicare, dialog, parteneriat și prietenie. Va fi o căsnicie fericită, în care soții vor fi deopotrivă amanți, iubiți și parteneri în toate. Cei doi vor colabora și vor comunica foarte deschis toată viața, iar relația lor va avea numai de câștigat.

Data nunții și numărul 4

Dacă ai spus ”Da!” la Starea Civilă pe data de 4, 13, 22 sau 31 ale lunii, numărul 4 îți protejează căsnicia. Soțul tău te va susține și te va proteja toată viața, așa cum și tu vei avea mereu grijă de el. Afecțiunea profundă și grija față de celălalt vă va ajuta să aveți o viață tihnită și împlinită.

Data nunții și numărul 5

Cine s-a căsătorit pe data de 5, 14 sau 23 ale lunii, se pare că se află sub influența numărului 5, care nu este nici prea norocos, dar nici ghinionist. Căsnicia lor va avea și soare și umbre, multe neînțelegeri și certuri, urmate de împăcări. Cumva, ei vor reuși să se înțeleagă și să se suporte, chiar dacă se vor înțepa toată viața.

Data nunții și numărul 6

Dacă ai făcut nuntă pe data de 6, 15, 24, vei avea o căsnicie solidă și sănătoasă, chiar dacă pasiunea piere cu timpul. Soțul tău va fi alături de tine, te va susține în toate proiectele și veți reuși să discutați deschis despre nemulțumirile voastre. Veți fi parteneri de viață loiali și atașați unul de celălalt.

Data nunții și numărul 7

Acest număr este considerat un număr providențial, foarte norocos și cu influențe benefice. Cei care s-au căsătorit pe data de 7, 16 sau 25 vor avea parte de o căsnicie frumoasă, plină de iubire și de multe reușite. Se spune că vor avea mult noroc de copii buni și bunăstare toată viața.

Data nunții și numărul 8

Cine s-a căsătorit pe data de 8, 17 sau 26 va avea parte de o căsnicie dificilă, marcată de gelozie sau infidelitate. Soții sunt firi independente, care nu vor reuși să meargă pe același drum prea multă vreme. Nu este exclus să aleagă divorțul, decât să se certe tot timpul.

Data nunții și numărul 9

Căsătoriile încheiate pe data de 9, 18 sau 27 vor fi căsătorii din interes. Ele vor rezista doar dacă soții sunt interesați doar de averea lor și de bunăstarea lor materială, pentru că doar aceste lucruri îi țin uniți. În momentul în care unul dintre ei va căuta dragostea, o va căuta în afara căsătoriei.