Iată cum procedezi pentru a beneficia de un răspuns corect: alege doar cărțile de la 7 la As și, concentrându-te asupra problemei la care vrei să afli rezolvare, amestecă-le bine. Așază cărțile cu fața în jos, răsfirate în evantai, și apoi alege una dintre ele. În cazul în care cartea aleasă nu se găsește printre cele interpretate, strânge cărțile și amestecă-le din nou. Dacă nici a doua oară nu iese o carte „bună”, mai poți trage odată. Dacă nici a treia oară n-ai succes înseamnă că situația ta financiară nu se va modifica în următoarele zile.

7 de caro

„Cartea albă” prevestește o perioadă favorabilă, când îi vei surprinde pe toți cu energia ta pozitivă. Poate nu vor merge toate ca pe roate, dar optimismul și inspirația te vor ajuta să ieși din impas zâmbind. E momentul când îți vei pune întrebările pe care le-ai ocolit. Faci planuri pentru noi proiecte și vrei să renunți la actualul serviciu. Relațiile pe care ți le faci în această peri­oadă și încrederea în instinctul tău te vor ajuta să mergi într-o direcție ce îți va aduce îmbunătățirea situației financiare.

8 de caro

Nu e ușor să construiești ceva contra curentului. Cam așa vor sta lucrurile și în cazul tău, deși asta nu înseamnă că nu vei reuşi sa faci ceea ce ţi-ai pro­pus. Ca să nu te împotmoleşti pe ultima sută de metri, e important să nu-ți pierzi răb­darea şi încrederea în forţele proprii. Fie ca ai dus lipsa banilor, fie că nu, în perioada următoare n-ar trebui să-ţi faci griji în aceasta privinţa. Totuşi, profită de confortul financiar momentan şi ia-ți câteva mă­suri de siguranţă.

8 de pică

Schimbarea care va interveni în situația ta financiară te va face să tânjești după vremurile de altădată. Te adaptezi greu noii situații, care te întoarce pe dos și te face să-ți pierzi luciditatea. Îți doreşti o remediere, dar ești lipsită de idei și te simți obosită. O scurtă vacanță te va ajuta să-ți regăsești inspiraţia. Până una-alta, ia în considerare și varianta unui eventual împrumut. Dacă o amânare sau o întârziere îți strică planurile, nu-ți pierde cumpătul!

9 de caro

Lucrurile nu vor merge chiar strună. Va trebui să ai multă răbdare, pentru că banii pe care contai s-ar putea să mai întârzie. Totuşi, nu dispera, pentru că vei reuşi să te mobilizezi rapid şi vei găsi la timp o soluţie salvatoare. Fie că eşti pe punctul de a fi avansată, fie că te-ai aventurat într-o investiţie ce presupune riscuri mari, important e să nu îţi pierzi încrederea. Situaţia se va întoarce în favoarea ta.

9 de treflă

S-ar putea spune că vei primi exact ceea ce meriţi, pentru că situaţia ta financiară va fi pe măsura investiţiilor şi a efortului tău personal. Aşadar, dacă până acum ai depus eforturi, vei avea satisfacţia recompensei depline. Ba chiar s-ar putea să ai surpriza plăcută să primeşti mai mult decât credeai că ţi s-ar cuveni. Nu uita însă că ai ajuns aici datorită muncii tale. Nevoia ta tot mai exagerată de bani poate ascunde lipsuri pe alt plan. Deşi lucrurile merg bine, nu te îmbăta cu victoria de moment.

9 de pică

Ai traversat câteva luni grele din punct de vedere finan­ciar, dar urmează o perioadă de redresare. Fie că vei hotărî să investeşti, fie să împrumuţi bani, este esenţial să-ţi evaluezi cât mai obiectiv şanse­le. Dacă instinctul iţi spune să accepţi o nouă ofertă de job, accep­t-o.  Nu ţi se vor pune bețe în roate, vei  dispune  de  toate mijloacele. Prin  urmare, nu-ți rămâne  decât să  duci  lucrurile  la  bun sfârşit.

9 de cupă

Pe plan financiar, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine. Cu toate acestea, momentele dificile nu te vor ocoli şi s-ar putea să fii nevoită să scoţi ceva bani din contul special de economii. Echilibrul tău este precar şi ai avea nevoie de câteva zile la munte pentru a-ţi reveni. Dacă ezitarea de a lua unele decizii nu dispare, aminteşte-ţi că frica nu te fereşte de pericol.

10 de caro

Te aşteaptă o perioadă cu foar­te multe schim­bări, în care ai ade­sea tendinţa să acţionezi din impuls. Te-ai săturat de atâta aşteptare şi ai hotărât să-ţi ceri tare şi răspicat drepturile, îți vei analiza foarte serios situaţia, vei pune tot felul de întrebări şi te vei gândi să o apuci într-o altă direcţie. Nu dispera, vei depăşi impa­sul financiar în care te afli momentan, banii vor veni în curând.

10 de cupă

Nu te amărî și nu mai pune totul la inimă, norocul va bate și la poarta ta. Chiar dacă situaţia ta financiară nu e tocmai bună, lucrurile se vor schim­ba în bine. Pentru început, gândeşte pozitiv şi învaţă să-ți pui în valoare atuurile. Dacă în trecut te-ai aventurat într-o afacere riscantă, nu ai greşit. Se va dovedi că ai avut fler.

10 de pică

Frica de schimbare te va face să-ți pui o mulțime de întrebări despre propria-ți persoană.  Te vei îndoi de capacităţile tale şi nu vei şti cum să faci ca să-ţi pui mai bine în valoare calităţile. Pe fondul acestor îndoieli, vei ezita să iei decizii. Vei ieşi din impas, după o perioadă de reflecţie, în care îţi vei analiza cu obiectivitate şansele de reuşită şi vei pregăti strategii de rezervă. Fii precaută, pentru că nu este momentul să-ţi asumi riscuri financiare. Nimic nu este cu adevărat sigur deocamdată.

Valet de pică

Te simţi trădată de anumite per­soane din anturaj care te evită tot mai mult în ultima vreme. Fie că ai o situaţie financiară înfloritoare, fie că ai greutăţi cu banii, ar fi bine să mizezi pe cartea prudenţei. Dacă intenţionezi să semnezi un contract sau să validezi o ofertă financiară, nu te pripi, ia-ți răgazul de a citi printre rânduri. Aşadar, evită even­tualele neplăceri, analizând bine lucrurile înainte de a acţiona.

Popă de treflă

Bazează-te pe intuiție și acționează! Urmează o perioadă în care totul pare permis. Vei fi extrem de inspirată în acţiunile tale şi vei avea un instinct de invidiat. Prin urmare, este o perioadă propice pentru investiţii şi pentru semnarea unor con­tracte. În plus, un potenţial partener este nerăbdător să colaboreze cu tine.

As de pică

Un lucru este sigur, vei lăsa în urmă orice ezitare şi vei trece la fapte. Îți vei face ordine printre facturi, vei începe să te gândești la planuri pentru lunile următoare şi este foarte posibil să semnezi un con­tract important. Aşadar, lucru­rile încep să se limpezească. Pentru ca situaţia să fie şi mai clară, pune mâna pe telefon şi stabileşte fără întârziere întâlnirile de care ai nevoie.

As de treflă

Se spune că cine seamănă, culege. Este şi cazul tău, dacă eşti implicată de mai mult timp într-o acţiune. Aşadar, pe plan material, este vremea veştilor bune. Dacă ai cerut un împrumut la bancă, îl vei obţine, iar dacă ai investit în ceva cu mult timp în urmă, răbdarea îţi va fi în sfârşit răs­plătită. Gândirea pozitivă te va ajuta să treci peste eventualele obstacole, iar perseverenţa te va ajuta să duci lucrurile la bun sfârşit.

sursa foto: jon_a_ross / Foter / CC BY-ND” target=”_blank”>Foter.com