Superstițiile ne fac să zâmbim și nimeni nu mai crede în ele în zilele noastre, dar tot ne place să le căutăm și să le ascultăm. Iar superstițiile legate de dragoste și de sănătate sunt cele mai populare.

Nu întâmplător, poate că și tu ai încercat să afli câți copii vei avea urmărind diverse semne și vorbe din bătrâni. Dacă ești curioasă cum trebuie să le descifrezi, noi am adunat mai multe metode ”băbești” prin care poți afla câți copii vei avea.

Testul cu verigheta

Simbolul căsniciei, verigheta, a adunat de-a lungul vremurilor multe credințe și superstiții, iar una dintre ele este legată chiar de copii. O femeie căsătorită care își dorește copii, poate face un simplu test cu verigheta pentru a vedea ce îi rezervă soarta.

Vorbele din bătrâni spun că, dacă legi verigheta de un fir lung de ață, și o ții nemișcată deasupra palmei stângi, mișcările verighetei trebuie să îți dezvăluie mici secrete din viitor.

Așadar, dacă verigheta se mișcă de la dreapta la stânga, înseamnă că primul copil pe care îl vei avea va fi o fată. Dacă verigheta se balansează de sus în jos, înseamnă că primul tău copil va fi un băiat. Iar, dacă verigheta se rotește, numără cu grijă câte cercuri complete face și vei afla numărul copiilor tăi.

Citește semnele din palmă să afli câți copii vei avea

Se spune că liniile aflate sub degetul mic de la mâna stângă îi arată unei femei ce noroc va avea în căsnicie și câți copii va avea. Cum se face?

Strânge mâna stângă pumn și urmărește câte linii se formează sub degetul mic, pe partea laterală a palmei. Numărul de linii îți arată câți copii ți se vor naște. Bineînțeles, este doar un joc, dar nu se știe niciodată dacă nu arată adevărul! Chiromantia sau arta de a citi in palma susține că liniile de sub degetul mic din palme îți arată destinul căsniciei și numărul copiilor.

Cum afli numărul copiilor în funcție de data nașterii

Numerologia are micile ei secrete, dar uneori ne amuză să le descoperim. Iată și cum să folosești numerologia pentru a afla câți copii îți sunt sortiți.

Adună toate cifrele din data ta de naștere, până când rămâne un singur număr, așa cum faci atunci când îți calculezi numărul destinului.

Spre exemplu, dacă ești născută pe 15.07.1990, atunci numărul destinului se calculează astfel:

1+5+0+7+1+9+9+0 = 32; 3 + 2 = 5 – acesta este numărul destinului

La acest număr adaugă numărul de copii pe care l-a avut mama ta.

Spre exemplu, dacă mama ta a avut 2 copii, rezultatul este 5 + 2 = 7.

Dar, dacă mama ta a avut 7 copii, atunci 5 + 7 = 12; 1 + 2 = 3 – trebuie să aduni numerele până obții unul singur.

Și iată și interpretarea:

  1. Dacă obții un număr mai mic de 3, înseamnă că nu vei avea niciun copil sau doar unul singur, după vârsta de 30 de ani.
  2. Dacă obții un număr cuprins între 4 și 7, sunt șanse mari să ai doi copii, care vor veni la diferență mică de timp;
  3. Dacă obții ca rezultat 8 sau 9, sunt șanse mari să ai gemeni, să ai doi copii la diferență mare de ani sau chiar trei copii.