Ziua de vineri 13 este una dintre cele mai temute zile din an. În 2023, am mai avut parte de un vineri 13 în luna ianuarie. Dacă vă mai aduceți aminte ce ghinioane ați avut atunci, nu este exclus ca acestea să se repete și vineri, 13 octombrie, ar spune adepții numerologiei.

Dar astrologii spun că pe 13 octombrie, Luna se apropie de faza de lună nouă în zodia Balanței, iar influența ei poate echilibra temerile superstițioșilor.

Ce ghinioane se pot ivi în ziua de vineri 13

Cei mai mulți oameni care cred în superstiții se feresc să facă ceva deosebit în zilele de vineri 13. Unii dintre ei nici nu ies din casă, de teama unui accident. Evită să discute cu cei din jur, să ia decizii, să meargă la cumpărături, să se tundă, să organizeze întâlniri cu prietenii sau vreo seară romantică.

Să nu uităm, totuși, că ziua de vineri este ziua lui Venus, iar marea zeiță a iubirii este de obicei generoasă cu noi. Chiar dacă vineri are o încărcătură istorică întunecată, fiind ziua în care a fost osândit și crucificat Iisus, ea poate fi ziua în care ne curățăm sufletul și mintea de toate gândurile negre.

Ce ghinioane putem avea vineri, pe data de 13? Conform unor statistici din ultimele decenii, cele mai multe evenimente tragice care au avut loc într-o zi de vineri 13 au fost legate de transporturi. Așadar, trebuie să fim mai prudenți decât de obicei dacă plecăm la drum. Mijloacele de transport personale sau publice sunt și ele implicate, iar incidentele în trafic pot fi amplificate, dacă nu luăm măsuri să fim cât mai răbdători și toleranți.

Ce noroc am putea avea pe data de 13 octombrie, vineri

Să nu uităm că vineri, 13 octombrie, este ziua care precede eclipsa de Soare și Luna nouă din Balanță, un moment astrologic cu vești bune pe multe planuri. Astfel că, ziua precedentă, poate aduce și ea un strop de noroc, chiar dacă are o aură întunecată.

Vineri este totodată ziua lui Venus și orice decizie sau acțiune din dragoste, legată de oamenii pe care îi iubim se va încheia cu bine și ne va purta noroc.

Să fim mai generoși și iubitori vineri 13, să oferim un dar simbolic partenerului de viață, să oferim cât mai multe îmbrățișări și mesaje de dragoste. Cu cât suntem mai atenți cu oamenii dragi, cu atât primim mai multe lucruri bune. Toate acestea ne vor proteja de influențele nefaste ale zilei și ne vor aduce aprecierea celor dragi. Până la urmă, norocul și-l face omul cu mâna lui… cum spune o vorbă înțeleaptă!