În funcție de contextul în care visezi șerpi, există mai multe explicații.

Șerpii în vis – semnificații

Visezi că îți apare în cale un șarpe sau că îl omori, că doarme sau că este în iarbă, fiecare dintre acestea prevestesc și arată date despre viața ta, din prezent sau viitor.

Dacă visezi șarpe care te mușcă

Acest vis este legat de temeri sau îngrijorări care vă amenință într-un fel. La fel de bine vă avertizează despre anumite lucruri din viață care nu au ieșit încă la suprafață. De obicei, șarpele în vis poate să însemne trădare de acolo de unde te aștepți mai puțin. Se poate ca planurile tale să nu se îndeplinească, chiar acum, dar lucrurile pot lua o întorsătură plăcută.

La fel, dacă visezi că se zvârcolește trebuie să acorzi mai mare atenție dușmanilor din jur

Pe de altă parte, dacă visezi că ai un șarpe, ca animal de companie, de exemplu, acesta are o semnificație pozitivă – înseamnă fericire, iar dacă visezi un șarpe în iarbă vei avea noroc în dragoste.

Ce înseamnă șerpii care fug sau dorm

Dacă visezi un șarpe care fuge, înseamnă că urmează o vreme tulbure.

Lucrurile stau și mai răud când visezi șerpi de casă, deoarece atunci vei avea probleme în dragoste, însă partenerul nu te va înșela.

Într-o notă mai pozitivă, dacă visezi un șarpe care doarme este de bine. Aceste vise înseamnă că vei avea parte de relaxare în perioada următoare, mai scapi de griji

Visele în care calci pe șerpi

Dacă visezi că ai călcat pe un șarpe, îmseamnă că ai parte de prieteni adevărați care îți sunt aproape. Dar, dacă visezi un șarpe mare – atunci vei avea parte de o trădare, de o înselăciune.

Pe de altă parte, nici șerpii mici nu sunt de bun augur, deoarece pot să prevestească apariția unor necazuri în viața ta.

Dacă visezi șerpi veninoși

Șerpii veninoși, agresivi, înseamnă ghinion. Dar semnificația acestor vise este mai complexă, De exemplu, dacă visezi că omori unul, înseamnă că, deși ai probleme, vei afla o cale de rezolvare a acestora.

Dacă visezi mai mulți șerpi la un loc și sunt agresivi atunci vei avea parte de niște neplăceri. Dacă visezi un șarpe colorat, înseamnă că ești supus tentațiilor și există riscul să cazi în păcat

Iar dacă sunt mai mulți și se află într-o groapă, acest lucru semnifică ghinion și în afaceri, dar și în amor sau în viața personală.

Dacă visezi șerpi în apă

Șerpii în apă, semnifică emoții de care nu sunteți conștient, dar care vă pot influența viața, iar dacă vă apar în vis înotând în apă calmă, semnificația este bună: vei avea parte de emoții pozitive, de întâmplări plăcute, de optimism.

Dacă visezi un șarpe care te mușcă în apă, acesta este un avertisment, atenție la ce se întâmplă în jurul tău.

Un șarpe alb reprezintă profunzimea sufletului. Dacă visezi unul galben – vă folosiți de inteligență și intuiție pentru a rezolva niște probleme, veți face față unei situații dificile.

Dacă visezi un șarpe mort, înseamnă că poți răsufla liniștit, pericolele au trecut.

Sursa Foto Flickr

Citește şi specii de șerpi din România și ce înseamnă visele care se repetă.