În fiecare an, pe data de 11 noiembrie se petrec transformări energetice subtile în jurul nostru care amplifică forțele universale și deschid un portal nebănuit. Adepții numerologiei susțin că cele două numere 11, scrise unul lângă altul formează doi piloni de susținere a unui vortex puternic, prin care putem atrage energiile benefice din univers.

11.11 și inspirația divină

Pe 11 noiembrie trebuie să fim mai atenți la semnalele subtile pe care le primim din jurul nostru. Fie că suntem conștienți sau nu de existența acestui portal, fiecare dintre noi va beneficia de energia pe care o răspândește. Pentru unii poate fi o adevărată inspirație divină să rezolve o situație deosebit de dificilă din viața lor. Pentru alții poate fi momentul în care vor descoperi un adevăr necesar, fără de care nu ar fi reușit să facă niciun progres în viață.

11 noiembrie, o poartă deschisă pentru spirit

Portalul acesta este o deschidere nemărginită către iubire, către speranță și putere interioară. Cei mai mulți dintre noi ne vom simți plini de energie, vom simți că putem să facem față chiar și celor mai grele încercări, pentru că vom avea alături de noi oameni care ne iubesc.

Este totodată o poartă pentru spirit care este îndemnat să se debaraseze de regrete, de eșecuri, de resentimente și angoase, pentru a primi energia mistică a transformării. Cei care simt că au nevoie de curaj să schimbe ceva în viața lor, trebuie să profite de energia acestei zile și să vorbească deschis despre ceea ce doresc și să ceară îndrumare.

Puterea de vindecare. O etapă necesară

Pe de altă parte, în această zi specială, puterea mistică a celor patru cifre de 1 are valențe binefăcătoare, chiar vindecătoare pentru cei care poartă cicatrici dureroase. În numerologie, 11:11 este codul prin care sunt anunțați îngerii protectori și vindecători. Dacă vezi din întâmplare numerele acestea afișate la ceas, la calculator, pe o reclamă luminoasă chiar în ziua de 11 noiembrie, se pare că în apropiere de tine se află un înger.

Se mai spune că protecția lor va dura între 11.11 și 11.1, adică din 11 noiembrie până pe 11 ianuarie. Această perioadă de două luni la începutul iernii este o perioadă în care trebuie să te analizezi și să descoperi ceea ce îți lipsește cu adevărat pentru fi împlinită.

În fiecare an, de la 11 noiembrie la 11 ianuarie trebuie să acordăm mai multă atenție echilibrului interior și introspecției, să ne bucurăm de lucrurile frumoase pe care le avem și să ne orientăm către o direcție care ni se potrivește, lăsând în urmă căile greșite.

foto: 123rf.com

Citește și: 5 zodii cu o karma nefericită. Au adunat poverile din trecut!