Dieta daneză. Meniul complet pentru 7 zile

Ziua 1:

Mic dejun: o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. Prânz: două ouă fierte, 400 grame de spanac şi o roşie. Cină: 200 de grame de friptură de vită şi o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

Ziua 2

Mic dejun: o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. Prânz: 250 de grame de şuncă şi un iaurt natural. Cină: 200 de grame de friptură de vită şi o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

Ziua 3

Mic dejun: o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită. Prânz: două ouă fierte, o felie de şuncă şi o salată verde. Cină: o ţelină fiartă, o roşie şi un fruct proaspăt.

Ziua 4

Mic dejun: o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită. Prânz: 200 de mililitri de suc de portocale şi un iaurt natural. Cină: un ou fiert, un morcov ras şi 250 de grame de brânză de vaci.

Ziua 5

Mic dejun: un morcov ras. Prânz: 200 de grame de cod fiert cu zeamă de lămâie şi o linguriţă de unt. Cină: 200 de grame de friptură de vită şi o ţelină rasă.

Ziua 6

Mic dejun: o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită. Prânz: două ouă fierte şi un morcov ras. Cina: o friptură de pui şi o salată.

Ziua 7

Mic dejun: o ceaşcă de cafea. Prânz: nimic. Cină: 200 de grame de cotlet de miel şi un măr.

Citește și: Dieta militară. Slăbești 4,5kg în 3 zile

Citește și: Hormonul leptină. Cum slăbești fără să te mai îngrași ulterior