Pregătirea tenului, a machiajului și a părului

Primul lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare este tenul tău care va fi încărcat de un machiaj destul de accentuat. Așadar, pregătește-te din timp. Nu te duce la cosmetică pe ultima sută de metri, ci încearcă să mergi cu cel puțin o săptămână înainte de eveniment. Hidratează-te corect și folosește produsele cosmetice care ți se potrivesc.

Pentru marele eveniment poți apela la un make-up artist profesionist sau dacă ești pasionată de machiaj, să te pregătești singură. Nu contează dacă petrecerea este ziua sau seara, important este să alegi un machiaj care să se potrivească stilului tău. 

Poți opta pentru gene 3D, pentru un plus de expresivitate a ochilor, astfel machiajul pleoapelor ar putea fi unul mai discret. Un ruj spectaculos, fondul tău de ten preferat, alături de un anticearcăn, puțin blush, pudră pentru fixare și ești gata de petrecere. 

Alege o coafură simplă, dar care să reziste. Nu încerca stiluri noi înainte de petrecere, deoarece s-ar putea să nu îți placă și nu vrei să-ți strici buna dispoziție chiar înainte de eveniment.

Cum îți alegi ținuta potrivită

Este primul lucru la care te gândești atunci când primești invitația. Dacă are un dress code, respectă-l. Dacă nu, încearcă să afli locația în care se va desfășura și îți vei alege ținuta în funcție de tipul evenimentului.

Dacă este o petrecere de zi, poți avea o ținută smart casual cu rochie sau bluză cu fustă și o pereche de pantofi comozi, cu toc mediu. 

Dacă este petrecere de seară, alege o rochie potrivită sau o salopetă elegantă, care să-ți pună silueta în evidență. Încearcă să porți materiale prin care să nu transpire, să nu te strângă și care să nu se șifoneze foarte tare.

Geanta, pantofii și accesoriile

În funcție de ținută, îți poți alege accesoriile, geanta și pantofii. Dacă porți un outfit de zi, pune-ți accesorii discrete, cum ar fi perlele sau poartă un set cu brățară, colier, lănțișor și cercei, care să-ți evidențieze trăsăturile. O pereche de pantofi bej, roșii sau verzi, asortați unei genți de mici dimensiuni, ar completa perfect alegerea ta vestimentară.

Pentru o ținută de seară, poți alege un accesoriu mai mare, care să scoată în evidență rochia pe care o porți: un colier supradimensionat, o brățară sau o pereche mare de cercei. Poartă doar una din aceste piese, nu pe toate în același timp, pentru un plus de eleganță.

Alege o pereche de încălțări cu toc, aurii sau argintii, cărora să le asortezi un clutch din aceeași gamă. Pentru orice tip de petrecere, ia-ți o geantă mică, discretă, în care să-ți încapă doar strictul necesar.

Indiferent de ținuta pe care o alegi, de accesorii și de machiajul pe care îl porți, esențial este să te simți bine în pielea ta, să te distrezi și să te bucuri de fiecare clipă. Să trăiești emoțiile pregătirii pentru eveniment, să socializezi cu cei pe care îi știi deja, să îți faci cunoștințe noi, să dansezi dacă îți place, să trăiești din plin. Fiecare prilej de petrecere ar trebui primit cu recunoștință, deoarece sărbătorește viața și bucuria de a trăi.

Sursa foto: https://www.pexels.com/

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Foreverlash