Meniul

  • Gustări: Nu este nevoie de un meniu special, este o seară care se vrea a fi relaxantă, confortabilă și mai ales distractivă. Poți alege gustări simple, de la mini pizza, sandvișuri croque monsieur, clătite sărate sau chiar burgeri. Nu ezita să optezi pentru un platou de brânzeturi, nuci și fructe. Pregătirea meniului împreună cu prietenele tale poate fi chiar o activitate distractivă în care toată lumea se implică si poate alege ingredientele preferate.
  • Desert: Dar ce ar fi o seară între prietene fără deserturi? Alegerea lor nu ar trebui să îți dea bătăi de cap. Poți opta pentru orice, precum deserturi gătite de tine, cum ar fi negrese, un cheesecake cu cafea, fursecuri etc., sau cumpărate, precum amandine, savarine, înghețată. Posibilitățile sunt nelimitate și toate la fel de delicioase.
  • Băuturi: Ceea ce deosebește o petrecere în pijama pentru adulți de una pentru copii sunt, evident, băuturile. Când vine vorba despre ele, oferta este la fel de variată precum sunt gusturile și preferințele oaspeților tăi. De la cocktailuri simpatice, cu alcool sau fără, la un vin deosebit sau chiar un prosecco, alegerea se va face în funcție de invitații tăi.

Ținuta

Dress code-ul este evident. Poți purta pijamalele preferate sau ținuta obișnuită pentru somn. În general, va rezulta un amestec destul de pestriț. Între pijamalele de bumbac sau cele din satin, cu imprimeu leopard, cămășile de noapte în stil baby-doll sau boxeri și tricou, rezultatul va fi unul cu siguranță unic și distractiv. Pentru și mai mult amuzament, poți alege ca temă pijamalele salopetă, care pot reprezenta un animal sau un personaj care amintește de copilărie. Hohotele de râs nu vor întârzia să apară.

Decorul

Tema recurentă a unei petreceri în pijamale este cea a copilăriei, adesea pentru că oaspeții sunt ei înșiși niște copii mai mari. Desigur, simbolurile copilăriei diferă de la persoană la persoană, dar există anumite elemente care sunt esențiale. Evident, vei renunța la păpuși și alte jucării din copilăria ta, dar poți păstra șiragurile de lumințe, pernele decorative cu paiete sau șalurile de pene. Ai grijă să nu supraîncarci decorul, atmosfera trebuie să fie una confortabilă și relaxantă, dar nu aglomerată.

Distracția

Aici petrecerea pentru adulți se poate dovedi un pic mai extravagantă decât una pentru copii. 

  • Muzica: Desigur, muzica este esențială pentru a crea o atmosferă festivă. Poți opta pentru versiunea „petrecere cu dans”, cu un playlist special, ales dinainte, de exemplu, piese din anii ‘90. Sau poți alege o „petrecere karaoke”, care poate fi foarte distractivă dacă și prietenele tale se prind în acest joc. Pentru a imortaliza evenimentul, organizează un mic studio foto într-un colț din cameră. Oferă oaspeților o cameră foto cu trepied și accesorii amuzante și nebunești. Rezultatul este adesea unul memorabil. 
  • Filme: Nimic nu este mai potrivit pentru o petrecere în pijamale decât vizionarea unui film alături de prietenele tale. O comedie bună care să te facă să râzi cu lacrimi, un film romantic, de suflet, sau chiar unul clasic de groază. Toate sunt alegeri potrivite pentru o astfel de seară.
  • Jocuri: Poți scoate de la naftalină jocurile copilăriei sau unele mai noi, pentru adulți. Clasicul „Adevăr sau Provocare” și chiar un joc de mimă sunt întotdeauna populare. Alegerile sunt variate și depinde doar de tine și de prietenele tale pe care le preferați.
  • Seară SPA: Când femeile se reunesc, un subiect este în centrul conversației: frumusețea. Transformă camera într-un salon de înfrumusețare. De exemplu, puteți face măști de față împreună, din ingrediente naturale. Și nu uitați să faceți câteva fotografii; amintirile vă vor face să râdeți mult timp, cu siguranță.

Petrecerea în pijamale este cea mai potrivită pentru a retrăi momente sau emoții din adolescență sau copilărie. Așa că invită-ți prietenele apropiate, îmbracă pijamaua preferată, pune-ți șosetele pufoase și uită pentru o seară că ești adult, relaxându-te și creând amintiri amuzante alături de persoanele dragi ție.

Sursă foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Selgros