Putem să facem asta folosind trucurile despre care îți povestim azi sau, cel mai ușor, folosind produse cosmetice Cocosolis de-a lungul anului.

Fie că vorbim despre uleiurile de plajă, care ne oferă cel mai frumos bronz, sau despre produsele autobronzante, poți să fii sigură că cele de la Cocosolis sunt de o calitate superioară și își fac treaba indiferent de perioada din an în care ne aflăm.

Mai mult decât atât, toate trucurile despre care îți povestim azi se potrivesc și atunci când aplici loțiune autobronzantă.

Trucuri pentru un bronz rezistent

Este deosebit de important ca produsele de plajă pe care le folosești să fie achiziționate din surse de încredere și să fie profesionale. Chiar dacă prețul acestora poate fi mai ridicat decât al celor mass market, beneficiile justifică acest mic inconvenient. Este important de reținut că sursa de proveniență trebuie să stea la baza achiziției. Produsele profesionale de calitate îți vor oferi rezultate net superioare celorlalte și îți vei mulțumi pe termen lung că ai ales să le folosești.

Iată ce trebuie să faci pentru a avea un bronz frumos pentru mai mult timp:

  • exfoliază pielea înainte de a începe procesul de bronzare cu ajutorul scrubului preferat. Înlăturarea celulelor moarte va ajuta și la uniformizarea culorii.
  • folosește și produse autobronzante după ce perioada de stat la soare s-a încheiat. Acestea te vor ajuta să menții acel bronz frumos pe o perioadă mai lungă de timp.
  • odată ce ai stat la plajă, aplică loțiuni hidratante zi de zi, atât pentru a menține pielea hidratată, cât și pentru a menține bronzul. Poți să te dai și cu loțiuni de tip after sun dacă așa te-ai obișnuit până acum. Acestea sunt special formulate astfel încât să ofere hidratare intensivă.
  • hidratează-te zilnic cu cel puțin 2 litri de apă pe zi. Ce e bine la interior se simte și la exterior.
  • după expunerea la soare, pentru curățare, folosește produse blânde cu pielea în detrimentul scruburilor. Acestea din urmă vor curăța pielea atât de celulele moarte, cât și de bronz și ar fi mare păcat.
  • nu face băi cu apă foarte fierbinte, deoarece aceasta poate să contribuie la decolorarea pielii. Îți recomandăm dușuri scurte și cu apă călduță pentru un efect de durată.
  • la fel ca și în cazul curățării pielii cu produse blânde, și prosopul pe care îl folosești îți recomandăm să fie moale
  • acoperă-te după ce te-ai bronzat. Odată ce ai dobândit bronzul pe care îl doreai, poți să începi să îți acoperi părțile corpului care sunt expuse la soare, pentru a evita arsurile solare. Poartă totuși haine vaporoase sau potrivite sezonului în care te afli pentru a evita orice tip de disconfort.

Urmând aceste trucuri vei păstra bronzul frumos de la mare sau de la munte pentru mai mult timp. Cu toate acestea, nu uita că pielea se regenerează și, astfel, și probabilitatea ca acest bronz să dispară creste.

Așadar, cea mai bună recomandare pe care ți-o putem face este să aplici frecvent produse de autobronzare și, astfel, vei avea parte de acea strălucire a bronzului de-a lungul întregului an.

Ca și în orice altă situație în care vine vorba despre produse de îngrijire și cosmetice, și acum te sfătuim să le alegi pe cele profesionale. Este important să le cumperi din magazine specializate, pentru a evita cumpărarea de produse contrafăcute. Astfel îți vei garanta ție că vei avea parte de sănătate și de rezultate impecabile la fiecare folosire.

Investește în tine ori de câte ori îți dorești să arăți bine și să te simți bine în pielea ta și îți vei mulțumi pe termen lung! 

Credite foto: unsplash.com

(P) ARTICOL PUBLICITAR REALIZAT IN COLABORARE CU XPERTBEAUTY