Cine nu are prin dulapurile din bucătărie banala răzătoare! Un obiect ieftin, dar cu care poți obține efecte deosebite, dacă o folosești pe post de decorațiune.

Urmărește clipul nostru și vei descoperi câteva idei simple prin care poți decora într-un mod inedit în bucătărie și chiar în dormitor.

Banala răzătoare pe post de suport

Întotdeauna avem nevoie de cuțitele sau ustensilele de bucătărie la îndemână, pe masa pe care pregătim alimentele sau lângă chiuveta unde le spălăm. Poți improviza foarte simplu, dintr-o răzătoare mare un suport pentru cuțitele de bucătărie, pentru lingurile de lemn, pentru tel, spumieră sau polonic.

Dar cel mai frumos suport este cel în care pui câteva linguri pictate din lemn să aduci o pată de culoare inedită în bucătărie.

Suport pentru bijuterii

Tot din banala răzătoare poți să faci un suport interesant pentru bijuterii, mai ales pentru cerceii lungi care se rătăcesc prin sertarele cu cosmetice. Pune-i pe toți la un loc, atârnați de răzătoare. Are suficiente găurele pentru zeci de cercei!

Atmosferă romantică și abajur din răzătoare

Răzătoare pe post de abajur!

Dacă îți place să aprinzi din când în când lumânărele parfumate și colorate seara, în dormitor, pune deasupra lor o răzătoare mare, neapărat din metal. Fii atentă să aibă și mânerul din metal, ca răzătoarea folosită în clipul nostru de mai sus.

Din cauza lumânărelelor, răzătoare se încinge și orice bucată de plastic se topește și ia foc. De asemenea, ai grijă să ridici răzătoarea cu o mănușă de bucătărie sau cu un clește de friptură. Nu pune mâna pe ea, pentru că te frigi, chiar dacă a stat peste lumânărica aprinsă doar câteva minute.