Dintre toate cărțile țignești, Norocul, Speranța și Gelozia se spune că sunt cele mai puternic influențate de Luna plină. Dacă ai cărți de joc țigănești, descoperă cum era folosită Luna plină în ritualurile țigănești și ce mesaj transmit cărțile de joc magice.

Cum se etalează cărțile pentru a folosi energia Lunii pline

Trebuie să amesteci bine cărțile de joc din seria Arcanelor mari, iar acest lucru trebuie să se întâmple la miezul nopții cu Lună plină. Apoi trebuie să te concentrezi asupra problemei la care ai nevoie de un răspuns și să tragi 5 cărți.

Cele 5 cărți se etalează conform schemei pe care o vezi mai sus. Dacă, la mijloc, acolo unde este cartea cu numărul 3 ai avut norocul să tragi cartea Speranței, a Geloziei sau a Norocului, citește mai jos ce mesaje îți transmite.

Luna plină și cartea Norocului

Cartea Norocului arată că totul este întâmplător și nu poți atrage la tine norocul, dacă nu ai încredere în propriile forțe. Când este Lună plină, profită de orice conjunctură norocoasă și nu vei rămâne cu mâna goală.

Norocul poate să apară chiar în serile cu Lună plină sau cinci zile după aceasta, dintr-o sursă la care nu te-ai gândit până acum. Poți primi ceva neașteptat, dar poți să și pierzi ceva ce credeai că îți aparține de drept. Fii atentă la norocul întâmplător, pentru că nu este întotdeauna o sursă de bucurie. 

Luna plină în ritualurile țigănești. Ce mesaj are cartea Speranței

Dacă ai ales cartea Speranței, înseamnă că ești plină de speranță și îți faci planuri noi. Ai toate șansele să reușești, dar Luna plină te avertizează să lași în urmă eșecurile, să uiți de greșelile făcute până acum pentru a căpăta mai multă încredere în tine.

Până nu depășești fantomele trecutului și nu îți închei socotelile cu oamenii care te-au rănit, nu vei reuși să te ocupi de viitorul tău. Speranța ta va prinde puteri, numai dacă privești doar înainte!

Cartea Geloziei și mesajul ei

Dar, dacă ai ales cartea Geloziei, probabil soarta te ajută să afli mai multe despre viitorul relației de dragoste. Luna plină te avertizează să nu lași niciodată gelozia să te conducă, pentru că sufletul tău va rămâne blocat într-o vâltoare de resentimente și nu vei reuși să mai ieși la lumină.

Profită de momentele frumoase pe care le aduce Luna plină și uită de gelozie, fă tot posibil să îl cucerești dinnou pe bărbatul pe care îl iubești și vei reuși!