Mâncărimile și usturimile, senzațiile stranii din palme și din tălpi apar adesea pe traseul unor nervi, dar acest lucru nu era cunoscut pe vremuri. Bunicii noștri știau că ele prevestesc anumite schimbări și au adunat o mulțime de superstiții legate de aceste semne.

Senzațiile stranii din palme. Cum le poți interpreta

Senzația de mâncărime care apare din senin se numără printre semnele din palme cele mai ciudate. Iar, dacă le cunoști semnificația și urmărești ce se întâmplă după apariția lor, vei constata că uneori se adeveresc. Nu degeaba mâncărimile din palme au dat naștere la numeroase superstiții în cultura populară.

Vorbele din bătrâni spun că mâncărimile din palme sunt legate de bani, prosperitate și confort.

Dacă te mănâncă palma dreaptă, primești bani sau o recompensă neașteptată. Iar dacă te mănâncă palma stângă, trebuie să plătești ceva sau pe cineva în mod forțat.

Când apar pete misterioase, care nu au nicio legătură cu vreo boală de piele, cu iritațiile sau alergiile, trebuie să fii atentă la culoarea lor.

Petele albăstrui te avertizează asupra unor probleme cu inima.

Petele verzui sunt legate, se pare, de stomac și de rinichi și este posibil să apară probleme de sănătate în viitorul apropiat.

Petele albicioase, care nu au nicio legătură cu vitiligo, te avertizează că treci printr-o perioadă grea, că organismul este posibil să cedeze și trebuie să găsești o soluție să te odihnești, să te hrănești mai bine și să îți refaci echilibrul electrolitic.

Senzațiile stranii din tălpi

Așa cum apar tot felul de mâncărimi sau senzații mai deosebite în palme, ele apar adesea și în tălpi, mai ales că acestea sunt zone intens vascularizate, cu foarte multe terminații nervoase. În popor se spune că mâncărimile din talpă anunță drum lung.

Dacă te mănâncă talpa dreaptă, vei porni la drum și vei avea de câștigat, vei avea anumite beneficii din călătoria pe care o faci.

Dacă te mănâncă talpa stângă, lucrurile sunt mai complicate, pentru că este posibil să fii obligată să pleci la drum lung, dar nu vei mai ajunge acolo unde trebuia.

Va fi un drum cu obstacole sau un drum ocolit, vei face un compromis sau vei pierde ceva de care ai mare nevoie. În cele din urmă, este posibil să te oprești la mijlocul drumului, dacă te împiedică alte persoane să înaintezi.