Ziua 1

Mic dejun: o felie de pâine prăjită cu puţin avocado și un praf de sare, o roșie mică, o cafea / un ceai sau un pahar cu apă caldă (care ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor).

Gustare: un măr sau un grepfruit.

Prânz: o felie de pâine prăjită cu o conservă mică de ton în apă, o cană cu ceai sau apă.

Cină: friptură de pui sau de vită (100 g), fiartă sau la grătar, 150 g salată (salată verde /rucola cu puțină zeamă de lămâie, un praf de sare și oțet balsamic, o cană cu ceai.

Ziua a 2-a

Mic dejun: un ou fiert sau gătit ( fără ulei) în tigaia de teflon, o felie de pâine prăjită, o cafea / un ceai sau un pahar cu apă caldă.

Gustare: un iaurt (125 ml).

Prânz: o porție de paste integrale cu 50 g brânză slabă, o cană cu ceai.

Cină: friptură de pui sau de curcan (100 g), 150 g salată verde cu lămâie sau de varză în care poți adăuga și un morcov, o lingură de ulei și sare, o cană cu ceai.

Ziua a 3-a

Mic dejun: un iaurt (max. 2% găsime, 125 ml), o felie de pâine prajită, o cafea / un ceai sau un pahar cu apă caldă.

Gustare: un măr sau un grepfruit.

Prânz: 300 g salată (salată verde/rucola, ciuperci, un ou fiert, o roșie, un ardei gras, o lingură de ulei, un praf de sare), o cană cu ceai sau apă.

Cină: o conservă de ton în apă (cu doi morcovi, zeamă de lămâie, un praf de sare), o felie de pâine prăjită, o cană cu ceai.

Ţine minte!

  • dacă nu îţi place grepfruitul, îl poţi înlocui cu 1/2 pomelo sau cu o portocală;
  • pâinea prăjită o poţi înlocui cu pâine cu tărâţe sau cu pesmet de tip wasa.

Important!

Această dietă produce o slăbire a numărului de kilograme de scurtă durată. De asemenea, metoda să fie urmată doar după avizul medicului tău.

Credit foto: 123rf.com