Ziua 1
Mic dejun: un bol cu căpşune, un iaurt (maxim 2 % grăsime).
Prânz: un bol cu supă, 100 g friptură slabă, 150 g salată.
Gustare: un bol cu căpşune.
Cină: un bol cu căpşune, 50 g brânză slabă.
Ziua a 2-a
Mic dejun: un bol cu căpşune, 50 g fulgi de ovăz, un iaurt.
Prânz: un bol cu supă, 250 g salată de pui cu legume verzi.
Gustare: un bol cu căpşune.
Cină: un bol cu căpşune, un iaurt.
Ziua a 3-a
Mic dejun: căpşune, 50 g fulgi de ovăz, 250 ml lapte (1,5 % grăsime).
Prânz: un bol cu supă, mâncare de legume.
Gustare: un bol cu căpşune.
Cină: spumă de căpşune.
Ziua a 4-a
Mic dejun: un ou fiert, o felie de pâine prăjită, o legumă la alegere.
Prânz: supă de legume, 150 g peşte slab cu salată verde şi lămâie.
Gustare: un bol cu căpşune.
Cină: un bol cu căpşune, 50 g brânză slabă.
Ziua a 5-a
Mic dejun: căpşune, fulgi de ovăz, iaurt.
Prânz: un bol cu supă, 100 g friptură slabă, 150 g salată.
Gustare: un bol cu căpşune.
Cină: căpşune, un iaurt.
Ziua a 6-a
Mic dejun: căpşune, 50 g fulgi de ovăz, 250 ml lapte (1,5 % grăsime).
Prânz: un bol cu supă, 150 g peşte slab cu salată şi lămâie.
Gustare: un bol cu căpşune.
Cină: spumă de căpşune.
Ziua a 7-a
Mic dejun: căpşune, 50 g fulgi de ovăz, 250 ml lapte.
Prânz: un bol cu supă, 100 g friptură slabă, 150 g salată.
Gustare: un bol cu căpşune.
Cină: un bol cu căpşune, 50 g brânză slabă.
Bine de ştiut!
- Căpşunele conţin calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc, cupru, mangan, seleniu, vitaminele A, B6, B12, C , E, dar şi aminoacizi.
- Concentraţia mare de vitamine și minerale stimulează digestia.
Credit foto: Flickr.com