Ziua 1

Mic dejun: un bol cu căpşune, un iaurt (maxim 2 % grăsime).

Prânz: un bol cu supă, 100 g friptură slabă, 150 g salată.

Gustare: un bol cu căpşune.

Cină: un bol cu căpşune, 50 g brânză slabă.

Ziua a 2-a

Mic dejun: un bol cu căpşune, 50 g fulgi de ovăz, un iaurt.

Prânz: un bol cu supă, 250 g salată de pui cu legume verzi.

Gustare: un bol cu căpşune.

Cină: un bol cu căpşune, un iaurt.

Ziua a 3-a

Mic dejun: căpşune, 50 g fulgi de ovăz, 250 ml lapte (1,5 % grăsime).

Prânz: un bol cu supă, mâncare de legume.

Gustare: un bol cu căpşune.

Cină: spumă de căpşune.

Ziua a 4-a

Mic dejun: un ou fiert, o felie de pâine prăjită, o legumă la alegere.

Prânz: supă de legume, 150 g peşte slab cu salată verde şi lămâie.

Gustare: un bol cu căpşune.

Cină: un bol cu căpşune, 50 g brânză slabă.

Ziua a 5-a

Mic dejun: căpşune, fulgi de ovăz, iaurt.

Prânz: un bol cu supă, 100 g friptură slabă, 150 g salată.

Gustare: un bol cu căpşune.

Cină: căpşune, un iaurt.

Ziua a 6-a

Mic dejun: căpşune, 50 g fulgi de ovăz, 250 ml lapte (1,5 % grăsime).

Prânz: un bol cu supă, 150 g peşte slab cu salată şi lămâie.

Gustare: un bol cu căpşune.

Cină: spumă de căpşune.

Ziua a 7-a

Mic dejun: căpşune, 50 g fulgi de ovăz, 250 ml lapte.

Prânz: un bol cu supă, 100 g friptură slabă, 150 g salată.

Gustare: un bol cu căpşune.

Cină: un bol cu căpşune, 50 g brânză slabă.

 

Bine de ştiut!

  • Căpşunele conţin calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc, cupru, mangan, seleniu, vitaminele A, B6, B12, C , E, dar şi aminoacizi.
  • Concentraţia mare de vitamine și minerale stimulează digestia.

Credit foto: Flickr.com