Ziua 1
Mic dejun: o roşie de mărime medie, 50 g brânză dietetică, o felie de pâine prăjită.
Prânz: salată de roşii (2 roșii, un ardei gras, un castravete) cu 100 g piept de pui.
Cina: 50 g paste cu roșii și spanac. Curăţă 100 g frunze de spanac şi opăreşte-le. Scurge de apă şi condimentează cu sare și piper. Amestecă cu două roşii tăiate cubuleţe şi cu o porţie de paste făcute în prealabil. Pune toate ingredientele într-o cratiţă şi lasă-le în cuptorul încins 10 minute.

Ziua 2
Mic dejun: o piersică şi 125 ml iaurt degresat.
Prânz: sandviş cu pui și roşii (100 g piept de pui, o chiflă, o roşie tăiată rondele, frunze de salată verde).
Cina: un bol cu supă de roşii.

Ziua 3
Mic dejun: 50 g cereale integrale, 125 ml iaurt degresat.
Prânz: 300 g salată de legume de vară cu iaurt. Se condimentează după gust.
Cină: 50 g paste cu 2 roşii și 3-4 ciuperci.

Ziua 4
Mic dejun: 3 castraveţi, 50 g brânză de vaci, o felie de pâine prăjită.
Prânz: supă de roșii, 100 g carne slabă la grătar, salată verde.

Cina: 50 g paste cu sos proaspăt de roşii și doi morcovi. Se condimentează cu busuioc, sare şi piper.

Ziua 5

Mic dejun: un pahar cu suc proaspăt de roșii, la care se adaugă un praf de sare.
Prânz: sandviş cu roşii şi salată. Taie o roşie medie în feliuțe, pe care le într-o chiflă de pâine graham/neagră împreună cu 30 g brânză şi două frunze de salată verde.

Cina: mâncărică de legume (mazăre, un ardei gras, ciuperci, roşii).

Ziua 6
Mic dejun: un pahar cu suc proaspăt de roșii, la care se adaugă un praf de sare.
Prânz: supă de roșii, 100 g carne slabă la grătar, salată verde.

Cina: 50 g paste cu 2 roşii și 3-4 ciuperci.

Ziua 7
Mic dejun: 3 castraveţi, 50 g brânză de vaci, o felie de pâine prăjită.
Prânz: supă de roșii, 100 g carne slabă la grătar, salată verde.

Cina: 50 g paste cu sos proaspăt de roşii și doi morcovi. Se condimentează cu busuioc, sare şi piper.

*Nu uita că înainte de a urma orice tip de dietă este recomandat să îți consulți medicul de familie.

 

Credit foto: 123rf.com