Ziua 1
Mic dejun: salată de roşii cu pătrunjel, o felie de pâine prăjită, un ceai verde.
Prânz: supă de legume cu pătrunjel şi leuştean, mâncare de spanac.
Gustare: doi morcovi cruzi.
Cină: orez şi salată cu verdeţuri.
Ziua 2
Mic dejun: două felii pâine prăjită, două linguriţe de miere, un ceai.
Prânz: supă de legume cu pătrunjel şi leuştean, mâncare de spanac.
Gustare: doi morcovi cruzi.
Cină: 50 g tofu, salată verde/frunze de spanac, ciuperci, roşii, ardei, ridichi, lămâie, mirodenii.
Ziua 3
Mic dejun: o banană, un ceai.
Prânz: 50 g ton, salată verde/frunze de spanac, roşii, ardei, porumb, lămâie, sare, mirodenii.
Gustare: un măr.
Cină: 150 g peşte la grătar cu legume la abur (broccoli, conopidă, morcov) şi lămâie.
Ziua 4
Mic dejun: două rondele de ananas proaspăt şi ceai de plante.
Prânz: mâncare de ştevie şi ciorbă de lobodă.
Gustare: un măr.
Cină: 150 g peşte la grătar cu orez şi legume verzi.
Ziua 5
Mic dejun: o salată de roşii cu pătrunjel, o felie de pâine prăjită, un ceai verde.
Prânz: mâncare de ştevie şi ciorbă de lobodă.
Gustare: 4-5 ridichi.
Cină: 50 g tofu, salată verde/frunze de spanac, ciuperci, roşii, ardei, ridichi, lămâie, mirodenii.
Zilele 6 şi 7
Poți include meniul oricărei zile ale dietei menţionate mai sus.