Principii importante în urmarea diete:

  • Mănâncă mai puţin decât consumul de calorii necesar corpului tău.
  • Serveşte mesele la orele stabilite.
  • Consumul în cantităţi mici face minuni.
  • Începe întotdeauna dieta cu mult optimism.
  • Avizul medicului tău este întotdeauna recomandat înainte de urmarea unei cure de slăbire, ceea ce este de preferat și înainte de a începe dieta cu supă.

Ziua 1
Mic dejun (ora 8): 200 ml lapte, 50 g cereale integrale, un ceai/o cafea.
Gustare (ora 11): un fruct.
Prânz (ora 13): un bol cu supă de legume, 200 g piept de pui și salată verde.
Gustare (ora 16): un fruct.
Cină (ora 19): un bol cu supă de legume și 50 g de crutoane.

Ziua a 2-a
Mic dejun: 125 ml iaurt (cu maximum 2 % grăsime), 50 g cereale integrale, un ceai/o cafea.

Gustare: o felie pepene galben/roșu.
Prânz: un bol cu supă de legume, 200 g friptură de vită şi salată de varză.
Gustare: o felie pepene galben/roșu.
Cină: un bol cu supă de legume, 200 g salată de vară (cu puțină sare și o lingură de ulei) și câteva cubulețe de brânză.

Ziua a 3-a

Mic dejun: 200 ml lapte, 50 g cereale integrale, un ceai/o cafea.

Gustare: 50 grame de migdale crude.
Prânz: supă de legume, 200 g piept de pui/curcan, salată crudităţi.
Gustare: 2 morcovi.
Cină: un bol cu supă de legume și 50 g de crutoane.

Ziua a 4-a

Mic dejun: un iaurt (maximum 2 % grăsime), 50 g cereale integrale, un ceai/o cafea.

Gustare: un fruct.
Prânz: un bol cu supă de pui, o porție de orez brun şi o legumă la alegere.
Gustare: un fruct.
Cină: un bol cu supă de pui.

Ziua a 5-a

Mic dejun: un ou (fiert sau preparat omletă în tigaia de teflon), o roşie, un ardei, o feliuţă de brânză, un ceai/o cafea.

Gustare: un fruct.
Prânz: un bol cu supă de pui, 200 g salată verde cu legume și 100 g piept de pui.
Gustare: 2 morcovi.
Cină: un bol cu supă de pui.

Ziua a 6-a

Mic dejun: 200 ml lapte, 50 g cereale integrale, un ceai/o cafea..

Gustare: 50 g migdale crude.
Prânz: supă de pui, o porție de orez brun şi o legumă la alegere.
Gustare: un fruct.
Cină: un bol cu supă de pui.

Ziua a 7-a

Mic dejun: un ou (fiert sau preparat omletă în tigaia de teflon), o roşie, un ardei, o feliuţă de brânză, un ceai/o cafea.

Gustare: o felie pepene galben/roșu.
Prânz: un bol cu supă de pui, salată verde cu pui.
Gustare: o felie pepene galben/roșu.
Cină: un bol cu supă de pui.

Credit foto: Flickr.com