Thor cel perfect

Thor este un motan în vârstă de 3 ani, ce locuiește in Belgia cu stăpânii săi.

Motanul bengalez este un amestec între o pisică domestică și o pisică leopard asiatic. Până la ora actuală a câștigat numeroase premii pentru frumusețea sa.

thor 2

Nu toți proprietarii care își doresc o asemenea felină sunt pregătiți pentru instinctul sălbatic pe care îl are aceasta, în definitiv.

Prima generație de bengalez este descendentă direct din părinți domestic-sălbatic.

De aceea, cei de la Wild Cat Sanctuary spun că este puțin cam greu să le crești ca pe niște simple animale de companie.

Chiar și generațiile următoare tot dau bătăi de cap proprietarilor. Cei de la Wild Cat spun că primesc lunar peste 20 de telefoane de la stăpânii acestor animale pe care nu le mai pot stăpâni.

thor 3

Felina pisica – tigru – leopard

Thor este un motan chiar simpatic vărgat ca un tigru și cu pete precum un leopard.

Blana sa este frumoasă și perfectă de la mama natură. Acest aspect nu este meritul stăpânilor lui Thor.

Instinctiv, Thor vânează toate zburătoarele care îl deranjează. Proprietarii spun că nu mai au o muscă în locuință de când l-au luat pe motan.

Îi place să mănânce creveți și are un adevărat ritual pe care îl practică înainte de a se culca. Sare pe pereții casei precum un copil obraznic. Apoi se calmează și adoarme.

pisica thor

Cum toată lumea a fost uimită de frumusețea lui Thor, stăpânii i-au făcut conturi pe site-urile de socializare, iar acum se bucură de faima neașteptată pentru felina.

Anumite state și orașe din SUA au legi sau restricții în ce privește pisicile bengaleze, fiind considerate cam periculoase.

Sursa foto Thor The Bengal Facebook