► Ingrediente
►500 g antricot de vită
►6 roșii
►12 cartofi noi mărime medie
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►salvie verde
►o legătură pătrunjel
►o ceapă roșie
►ulei de măsline
►ulei de floarea-soarelui
►100 ml vin roșu dulce

► Preparare:
1. Se condimentează carnea cu sare, salvie şi piper, se stropește cu uleiul de măsline și vinul roșu și se lasă la marinat.
2. Se spală bine cartofii și se taie felii. Se ung cu ulei, se sărează și se înfășoară în hârtie de copt. Se coc la 180°C.
3. Se încinge grătarul și se așază ceapa roșie tăiată rondele. Se adaugă roșiile și se rumenesc pe fiecare parte. La final, se pune carnea de vită, până se rumeneşte. Se feliază și se servește condimentată, alături de cartofi copți, roșii coapte şi pătrunjel.