► Ingrediente
► un piept de pui
► un gogoșar
► 2 morcovi
► 2 căței usturoi
► o ceapă mare
► un ardei verde
► o rădăcină de țelină
► o rădăcină de pătrunjel
► o rădăcină de păstârnac
► sare
► piper
► 100 g tăieței
► pătrunjel pentru ornat

► Preparare:
1. Se fierbe pieptul de pui cu o linguriță de sare.
2. Se curăță zarzavaturile şi se pun să fiarbă alături de carne. Se  adaugă sare și piper și se fierbe la foc mediu.
3. Separat, se fierb pastele în apă clocotită cu puțină sare.
4. După ce au fiert legumele şi carnea, se scot, se păstrează morcovii și un ardei, iar restul se dau de-o parte. Se taie puiul cubuleţe şi se pun înapoi în supă. Morcovii şi ardeiul se toacă mărunt şi se pun şi ei în zeamă. Se adaugă pastele și se servește cu pătrunjel proaspăt.