Ingrediente:
►6 vinete
►500 g carne tocată de vită
►sare
►piper negru măcinat
►2 cepe
►ulei de măsline
►1-2 legături pătrunjel 
►200 g telemea de vacă de la Napolact
►2 ouă
►100 g smântână
►100 g piure de roșii
►100 ml vin roșu

1. Se spală vinetele, se taie rondele medii și se condimentează cu sare. Se lasă la scurs în sită.
2. Se curăță ceapa, se taie solzișori și se călește în ulei. Se adaugă carnea, sare și piper. Se stropește cu apă călduță din când în când, ca să fiarbă bine.
3. Spre final, se adaugă piureul de roșii și vinul roșu. Se amestecă încontinuu, să nu se lipească. După ce a fiert, se dă de-o parte să se răcorească.
4. Se așază un strat de vinete, cubulețe de telemea de vacă de la Napolact, carne și tot așa. La final se bat ouăle cu smântâna și cu brânza rămasă dată pe răzătoare şi se toarnă deasupra. Se coace la 160°C, până se rumeneşte.