► Ingrediente
►600 g pulpă de vițel
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►o căpățână usturoi
►3-4 linguri ulei de măsline
►200 ml vin roșu
►50 g unt
Pentru sos:
►4 ardei capia
►500 g roșii
►o lingură pastă de curry
►2 linguri ulei de măsline
►pătrunjel pentru ornat

► Preparare:
1. Se taie carnea în felii  subţiri. Se ung cu unt și ulei și se condimentează cu sare, usturoi pisat și piper. Se rulează strâns.
2. Se înfige în fiecare rulou câte un băț de frigărui și se așază în tavă. Se stropesc cu vin și se coc la 180°C.
3. Se opăresc roșiile și se coc ardeii. După ce s-au copt, se curăță și se pasează. Roșiile se decojesc și se pasează şi ele.
4. Piureul de roșii și pasta de ar-
dei se amestecă cu sare, curry şi ulei și se lasă să scadă la foc mic. Rulourile se servesc cu sos, ornate cu pătrunjel.