Ingrediente

  • 4 pulpe întregi de pui
  • 4 ardei grași de culori diferite
  • 2 cepe
  • 150 g unt
  • o legătură pătrunjel
  • un praf boia
  • sare
  • piper
  • 1. Pulpele se curăță, se porționează și se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă să fiarbă 20 de minute.
    2. Între timp, ardeii și ceapa se curăță, se taie și se pun la călit în 50 de g de unt.
    3. Pulpele se scurg de zeamă, care nu se aruncă, și se călesc puțin în restul de unt.
    4. Apoi, carnea de pui și legumele se pun într-un vas de cuptor, se presară cu boia și piper, se toarnă zeama în care au fiert pulpele și se dă la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Se servește cu pătrunjel.

    Mai multe rețete găsiți pe site-ul www.retetepractice.ro