► Ingrediente
► 600 – 800 g muşchi de porc
► 500 g varză de Bruxelles
► 500 g cartofi
► 350 ml vin roșu 
► sare grunjoasă
► piper negru și roșu măcinat
► cimbru verde și uscat
► o lingură miere
► 150 g unt
► 5-6 linguri ulei de măsline
► 3-4 căței usturoi

► Preparare:
1. Se condimentează carnea cu sare, piper și cimbru. Se unge cu unt şi miere și se acoperă cu vin. Se lasă la macerat 3-4 ore, apoi se fierbe la foc mic.
2. Se spală și se fierb cartofii în apă cu sare și usturoi.
3. Varza se spală și se opărește în apă clocotită cu sare.
4. Cartofii se scurg, se condimentează cu sare, se stropesc cu ulei și unt topit și se înăbușă la foc mic. Se adaugă și varza, cât să prindă o crustă aurie. Se feliază muşchiul de porc și se servește cu legumele înăbușite. Se ornează cu cimbru.