Ingrediente:
► 500 g piept de pui dezosat
►500 g ficat de pui
►2 legături ceapă verde
►o legătură mărar
►o legătură pătrunjel
►7 ouă
►3 ouă fierte tari
►sare
►piper
►ulei

1. Pieptul de pui se fierbe cu un praf de sare, iar ficatul se căleşte cu puţin ulei.
2. Pieptul de pui fiert se trece prin maşina de tocat sau se toacă foarte mărunt, iar ficatul se taie cubuleţe. Bucăţile se pun într-un castron peste care se adaugă ceapa, pătrunjelul şi mărarul tocate mărunt. Se adaugă 6 ouă, sare, piper şi se amestecă foarte bine.
3. Se unge o tavă cu pereţii mai înalţi sau o formă de cozonac cu ulei, ori se pune hârtie de copt. Se toarnă jumătate din compoziţie, se aşază ouăle fierte şi se pune şi restul de compoziţie deasupra.
4. Se unge toată suprafaţa drobului cu oul rămas bătut bine şi se dă la cuptor aproximativ 45 de minute. Se scoate din tavă şi se răstoarnă, după ce s-a răcit.