► Ingrediente
► 4 cotlete de porc
► 2-3 linguri ulei de măsline
► vin roșu
► sare grunjoasă
► piper negru măcinat
► 2 cepe roșii
► 3-4 roșii
► o linguriță curry
► 300 g ciuperci
► 3 ardei capia
► 2 morcovi
► o vânătă
► 2 dovlecei
► rozmarin

► Preparare:
1. Se curăță ardeii, se spală şi se taie fâșii. Se stropesc cu ulei.
2. Peste ardei se pun cotletele, se condimentează cu sare și piper, iar pe deasupra se pun celelalte legume spălate și tăiate rondele.
3. Se presară rozmarin și se adaugă vin. Se amestecă 3 minute și se acoperă cu folie. Se lasă la macerat 3-4 ore.
4. Se încinge grătarul și se unge cu ceapă. Se pun legumele și carnea și se lasă să se rumenească. Carnea se servește cu legumele și se ornează cu rozmarin.