Ingrediente:
►75 g unt topit
►4 ouă
►10 linguri zahăr farin
►un plic zahăr vanilat
►un praf sare
►5 linguri făină
►500 g coacăze roşii
►2-3 linguri lichior de migdale

1. Se topește untul, pentru început, să aibă timp să se răcorească. Se separă ouăle. Gălbenușurile se freacă bine cu un praf de sare și cu untul.
2. Separat, se bat albușurile spumă, se adaugă zahărul în ploaie și apoi crema de gălbenușuri cu untul, lichiorul de migdale, plicul de zahăr vanilat și, la final, făina cernută.
3. Se încorporează ușor, amestecând în același sens. Se omogenizează și se toarnă în tava tapetată cu unt și cu făină.
4. Se pun coacăzele deasupra și se bagă în cuptor.
5. După ce s-a copt, se răcește și se ornează cu coacăze proaspete. Se pudrează cu zahăr când se servește.