Ingrediente:
►4 vinete medii
►8 căței usturoi
►300 g telemea de vacă de la Napolact
►sare
►piper
►4-5 linguri ulei de măsline
►4 roșii
►o legătură pătrunjel
►50 g seminţe de pin

1. Se spală vinetele și se feliază. Se sărează și se aşază în sită să se scurgă de sucul toxic.
2. Se spală și se taie roșiile cubulețe. Se călește usturoiul tăiat rondele și apoi se prăjesc vinetele 2-3 minute pe fiecare parte. Se scot și se lasă să se scurgă pe un șervet absorbant.
3. Se așază un strat de vinete cu usturoi, unul de roșii, vinete, telemea de vacă de la Napolact, vinete şi, ultimul strat, o felie de telemea de vacă de la Napolact. Se pun deasupra seminţele de pin şi pătrunjel tocat. Se condimentează cu sare și piper. Se bagă pentru
20 de minute în cuptor și apoi se poate servi.