Când nu lucrează în secția de urgențe a unui spital din Anglia, Yasmin este sirenă și participă la petreceri pentru copii. A fost invitată chiar și la nunți în costumul ei cu coadă albastră-verzuie.

Doctorița este sirenă profesionistă și animă multe petreceri

Yasmin Awan. Foto: Profimedia
Yasmin Awan, tânăra doctoriță căreia îi place să fie sirenă în timpul liber. Foto: Profimedia

Awan, al cărei nume de sirenă este Athena Storm, a explicat că a devenit pasionată de această lume în urmă cu șase ani, scrie New York Post.

„Acum șase ani, când eram la master, studiam până târziu în bibliotecă și procrastinam online. Am găsit o reclamă pe care scria ‘învață să fii sirenă’. Am mers și am făcut lucrul acesta într-un weekend”, a declarat tânăra.

Încetul cu încetul a devenit cu adevărat pasionată și a văzut oportunitatea de a face bani buni ca „sirenă profesionistă”. În plus, îi face fericită pe cei mici și le așterne un zâmbet pe buze. „A devenit o parte imensă din viața mea”, a mai spus doctorița despre jobul ei secundar.

Yasmin Awan. Foto: Profimedia
Yasmin Awan, tânăra doctoriță căreia îi place să fie sirenă în timpul liber. Foto: Profimedia

Teste și abilități dobândite pentru a deveni sirenă

Pentru a deveni calificată în această meserie, Yasmin a trebuit să învețe să-și țină respirația sub apă și să se miște cu o coadă din cauciuc și material. „Oamenii nu cred că e complicat să fii sirenă, dar nu este doar despre cum te îmbraci. A trebuit să învăț să-mi țin respirația o perioadă lungă de timp. Totul este foarte tehnic, dar oamenii nu-și dau seama de asta”.

Pasiunea tinerei s-a transformat într-o afacere pe care a deschis-o alături de cea mai bună prietenă. Au mai multe sirene profesioniste, disponibile pentru a fi închiriate la petreceri pentru copii, evenimente de firme și chiar spectacole în acvariu. În plus, Yasmin se ocupă de partea superioară a costumelor și le coase chiar ea, pentru a se asigura că sunt sigure pentru animalele marine în apele cărora se avântă.

„Obișnuiam să-mi împart viața între a fi medic și a fi sirenă, dar mi-am dat seama că formează un întreg. Medicii juniori au ture complicate. Dacă sunt de gardă sau lucrez noaptea târziu, nu pot face atât de multe pe cât mi-aș dori”, a mai spus doctorița-sirenă, care reușește să se relaxeze grație pasiunii ei.

Yasmin Awan. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: A dormit cinci ore la soare, iar când s-a trezit, nici sora ei nu a mai recunoscut-o. Ce a pățit o fată în vacanță

Citește și: A ținut o dietă care i-a fost fatală. A murit la 39 de ani, departe de casă. Ce alimente mânca celebra „influenceriță”

Citește și: Are 11 ani și nu va trebui să mai muncească o zi în viața ei. Ea e fetița milionară care a fondat o afacere care i-a adus și 200.000 de dolari într-o lună