Un bărbat care era adolescent atunci când s-a căsătorit cu mama prietenului lui mort, o femeie de 71 de ani, a dovedit recent că încă o iubește pe aceasta și că relația lor e tot mai puternică.

Gary Hardwick, acum în vârstă de 26 de ani, și soția lui, Almeda, de 80, nu sunt străini de controverse. În urmă cu 9 ani, cei doi deveneau un cuplu. Dragostea îi găsise în cea mai ciudată împrejurare, la înmormântarea fiului Almedei. Pasiunea dintre ei nu s-a stins nici acum. Cu ocazia a opt decenii de viață împlinite de femeie, soțul ei tinerel i-a făcut o declarație pe rețelele sociale. Gary o alintă „păpușică” sau „regină”.

gary si almeda (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„La mulți ani celei mai minunate soții din lume! Astăzi nu este numai ziua ta, este ziua în care celebrăm nașterea unei femei adevărate și minunate, cu o inimă de aur. Sunt cel mai norocos soț că pot să mă trezesc zi de zi alături de tine. Mă faci cel mai fericit bărbat în fiecare zi, iar eu vreau să te fac mereu cea mai fericită femeie. Meriți lumea toată și, până la ultima mea suflare, voi munci din greu să-ți ofer asta.

Toate momentele mele de fericire sunt cele pe care le împart cu tine. Sper să ai cea mai bună zi de naștere astăzi și să te bucuri de toate surprizele, dragostea mea. Ești cu adevărat dragostea vieții mele și te iubesc cu fiecare bătaie a inimii mele. Pe tine te sărbătorim, regina mea. La mulți ani, păpușică”, a fost mesajul postat de Gary pe contul de Instagram comun. Controversatul cuplu este urmărit de aproape 20.000 de oameni pe Instagram.

El avea 17 ani când s-a însurat cu femeia de 71 de ani. S-au cunoscut la înmormântarea fiului ei

Gary avea doar 17 ani când s-a căsătorit cu Almeda, la două săptămâni de când a cunoscut-o. Cei doi s-au întâlnit prima dată la înmormântarea fiului femeii și apoi din nou la o petrecere pentru copii.

În ciuda faptului că oamenii ridică din sprânceană și privesc cu neîncredere relația lor, femeia spune că între ei e dragoste adevărată și că soțul ei e foarte matur pentru vârsta lui.

Ce spun nepoții femeii de 80 de ani despre diferența de vârstă de peste 5 decenii

Celălalt fiu al Almedei a încetat să mai vorbească cu mama lui din cauza relației ei. Aaron și Indiana, doi dintre cei șase nepoți ai femeii, au avut, de asemenea, mult de tras până au acceptat relația bunicii lor. Aaron este cu trei ani mai mare decât „bunicul vitreg”, scrie Daily Mail.

„I-am spus o dată bunic și asta s-a întâmplat când eram beat. În capul meu, îl văd mai mult ca pe un prieten. Dar știi, bunica noastră e fericită”, a spus Aaron. Indiana, care are 17 ani, a completat: „Pentru mine, când au început relația, a fost puțin ciudat. Dar trăim în secolul XXI, iar aceste lucruri nu ar trebui să conteze. Pentru mama e mai greu. Pentru ea e ciudat să-și vadă mama că umblă cu cineva de vârsta nepoților ei”.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Cele mai frumoase poze din vacanțele lor romantice

Citește și: Harrison Ford, iubire de mai bine de două decenii cu Ally McBeal. Diferență de vârstă de 22 de ani, dragoste încă vie, viață de cuplu trăită cu discreție și eleganță