Luana a mers într-un spital din Sao Paulo, pentru a-și face intervenția, acolo unde a și murit a doua zi. Goana după frumusețe și perfecțiune i-a fost fatală fetei aflate în floarea vârstei. Andrade lucra ca model, era urmărită de peste jumătate de milion de oameni pe Instagram și avea și propriul brand de haine. Anul trecut a apărut în reality show-ul Power Couple, varianta braziliană, alături de iubitul ei.

Luana a intrat în stop cardiac la două ore și jumătate după operație. „Intervenția a fost întreruptă și pacienta a fost supusă unor teste care au arătat o tromboză masivă. A fost transferată la Terapie Intensivă, unde a primit medicație și tratament hemodinamic”, au transmis reprezentanții spitalului.

Conform Daily Mail, influencerița s-a stins la 5:30 dimineața, a doua zi după operație. Cauza morții: embolism pulmonar.

Reacția iubitului fetei care s-a stins după o liposucție la genunchi

Joao Hada, iubitul Luanei, și-a strigat durerea și neputința pe rețelele sociale. „Sunt dat peste cap și trăiesc cel mai mare coșmar al meu. O parte din mine s-a dus”, a scris el pe Instagram. „Am creat o poveste frumoasă împreună și ne trăiam visurile cu intensitate. Pe lângă faptul că mi-ai fost iubită, ai fost și vei fi mereu o parteneră dincolo de viață și de moarte, iubirea mea. Ești lumina mea, prințesă. Îți cer să continui să veghezi asupra mea și a noastră de acolo de sus. Te voi iubi mereu, de acum până la eternitate”, a continuat tânărul îndurerat.

Reacție de la Neymar. Internauții au criticat alegerea Luanei de a-și face o astfel de operație, dar și pe medici

Luana Andrade, o tânără de 29 de ani care a murit din cauza unei intevenții estetice stupide. Foto: InstagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Până și fotbalistul Neymar, care era prieten cu Luana, și-a exprimat regretul. Acesta a mai trecut printr-un șoc în aceeași zi. Casa părinților iubitei sale a fost spartă, iar aceștia au fost ținuți ostatici.

„O zi tristă cu două vești proaste. Prima a fost atacul de la casa iubitei mele, Bruna Biancardi. A doua, moartea unei prietene. Condoleanțele mele întregii familii, Dumnezeu să o primească pe Luana cu brațele deschise”, a scris fotbalistul pe rețelele sociale. 

„Cu un corp așa frumos, chiar avea nevoie de proceduri estetice?”

Pe contul de Instagram al Luanei Andrade s-au strâns o mulțime de comentarii de la apropiați, persoane care au îndrăgit-o de la tv sau de la cei care pur și simplu o urmăreau pentru activitatea ei online. Toți s-au arătat șocați de dispariția ei prematură. Unii, însă, au verbalizat ceea ce mulți alții credeau: că intervenția pe care Luana și-a dorit-o era una de care nu avea nevoie.

„Imaginea promovată pe internet va ucide o mulțime de oameni”; „Incredibil că o femeie cu un corp atât de frumos și-a pierdut viața din cauza unei proceduri estetice. Tulburarea de imagine este o chestiune foarte serioasă”; „Sunt uimită că un doctor a acceptat să facă această procedură nenecesară.

Ar fi trebuit să o îndrepte spre un psiholog, pentru că e evident că avea o criză de identitate. Asta a fost neglijență medicală”; „Wow, ieri posta poze. Viața chiar a dat o lovitură”; „Cu un corp așa frumos, chiar avea nevoie de proceduri estetice? Fetelor, treziți-vă!”; „Încă o victimă a standardelor de frumusețe de neatins promovate de mass-media și de social media” – au scris oamenii pe Instagram.

Citește și: A căzut și ea în patima operațiilor estetice. Ce intervenție și-a făcut Adina Buzatu la față, la 46 de ani: ”Pozele sunt făcute la 8 zile după operație”

Citește și: A fost model și soția unui actor, dar azi trăiește pe străzi și caută prin gunoaie. Decăderea lui Loni Willison și imaginile care „vorbesc” despre drama ei