O mamă de trei copii și-a atras o mulțime de critici online după ce a recunoscut că e fericită să le ducă temele la bun sfârșit când ei sunt „prea ocupați”. Lottie are trei fete: una la grădiniță, una în clasa a treia, iar cea mare, în clasa a cincea. Aceasta spune că presiunea suplimentară pusă pe cei mici, de a-și duce temele la bun sfârșit zi de zi, „nu merită”.

„Nu vreau să se streseze că nu au timp să facă problemele la matematică”

Fiicele ei participă la mai multe activități după școală, fac sport și merg la antrenamente de majorete, așa că deseori vin acasă epuizate. „Știu că orice părinte ajută, dar eu pur și simplu doar le fac temele. Nu vreau să se streseze pentru că nu au timp să facă problemele la matematică. E posibil să nu fie calea corectă, dar le voi ajuta”.

lottie-weaver-1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sute de părinți au criticat stilul parental relaxat și cocoloșeala exagerată, scrie Daily Mail. Internauții au considerat că femeia stimulează lenea, în timp ce alții au spus că găselnița ei e genială.

Lottie a spus că presiunea timpului a fost principalul motiv pentru care a început să completeze temele copiilor ei atunci când nu reușesc să le ducă la bun sfârșit. De asemenea, aceasta crede că unele dintre proiectele date de la școală sunt prea dificile pentru vârsta lor. În ciuda a ceea ce face în privința temelor, tânăra mamă spune că vrea să-și crească fetițele să fie puternice și sincere.

Internauții i-au reproșat că își învață fiicele să fie leneșe

„Nu vreau să le cocoloșesc atunci când cad, vreau să le cresc să fie puternice. Principala mea țintă în viață este să am o relație onestă cu copiii mei”, a spus Lottie Weaver.

Cei mai mulți internauți care i-au aflat povestea au criticat-o pe tânăra mămică. „Să le faci copiilor temele nu îi va ajuta pe termen lung, doar îi vei determina să fie leneși”. „Nu ai cum să le faci temele. Părinții trebuie să depună efort să-i ajute pe copii, nu să lucreze în locul lor”, au comentat oamenii pe internet.

Citește și: Fetița aceasta trăiește doar dacă stă 3 ore pe zi, în apă. Ce este „boala solzilor de pește”, afecțiunea extrem de rară de care suferă. Medicii nu i-au dat șanse, dar ea a devenit fotomodel

Citește și: De povestit și strănepoților! O mamă și fiica ei au rămas gravide în aceeași perioadă și au născut la două săptămâni distanță: „Nebunesc, dar minunat”