Potrivit unui comunicat de presă în care-și spune pe scurt povestea de viață, Irina s-a născut în Timișoara în 1977. A plecat în SUA un an mai târziu, alături de familie, „pentru a scăpa de domnia opresivă a unui dictator comunist”, scrie publicația locală KTNV Las Vegas.

În 1998 s-a mutat din California în Nevada, stat învecinat, și s-a stabilit în Las Vegas. După șapte ani a devenit agent imobiliar cu licență. Este și membră a Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residential Real Estate.

irina hansen (2)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Irina Hansen vrea să fie primar în Las Vegas. E agent imobiliar și are o afacere în domeniul frumuseții

Acum patru ani, românca a pus bazele unei afaceri în domeniul frumuseții, un salon dotat cu spa. A înființat Prestige Salon and Spa. A obținut licențe pentru crearea de saloane, cosmetologie și estetică avansată, dezvoltând și o linie de produse profesionale de îngrijire a pielii. Irina spune că este conservatoare și că principalele ei țeluri pentru Las Vegas sunt creșterea economică durabilă, asigurarea siguranței orașului și găsirea unei soluții la criza persoanelor fără adăpost.

„Irina crede că, sub conducerea ei, va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși. S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, promisiuni care s-au transformat în inactivitate și complezență”, se arată în comunicatul care anunță candidatura româncei la funcția de primar.

”Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!”, este motto-ul de campanie al Irinei. Aceasta intră în cursa de primar, avându-i contracandidați pe consiliera Victoria Seaman, Shelley Berkley, fostă membră a Congresului SUA, antreprenoarea și asistenta medicală Donna Miller și femeia de afaceri Tera Anderson. Actualul primar al orașului a anunțat că nu va mai candida pentru un alt mandat. 

Irina este mamă a trei copii și îi crește singură

Pe site-ul de campanie al Irinei, este prezentată ca fiind proprietara unei mici afaceri de succes, agent imobiliar care a observat în mod direct creșterea rapidă a orașului și mama singură a trei copii. Valorile ei personale sunt credința, familia și patriotismul, pe care vrea să pună accent și în timpul jobului pe care speră să-l obțină la alegerile din Las Vegas din 2024.

Citește și: Un primar de 65 de ani s-a căsătorit cu o fată de 16 ani, la două zile după ce a angajat-o pe mama ei. Bărbatul a mai fost însurat de șase ori

Citește și: Cum l-a cucerit Oana pe Viorel Lis: ”Eu îi scriam poezii și îi lăsam poezii pe birou la primărie”

Citește și: Elena Lasconi: „De Crăciun, am făcut o singură invitație la mine acasă”. Gestul duios al primăriței din Câmpulung Muscel