Eliane arată ca o puștoaică de liceu. Și așa se și îmbracă. Garderoba ei este compusă din pantaloni mulați și topuri cu vedere la abdomenul plat și brațele tonifiate și musculoase. Iubește și rochiile strânse pe corp, cu decupaje curajoase. Silueta ei le-ar face geloase pe multe tinere de 20 de ani.

Și în costum de baie îi place să se afișeze. Preferatele ei sunt cele din două piese, care lasă mai multă piele la vedere.

Morato a devenit influencer pe Instagram și TikTok datorită rutinei ei de fitness și a felului în care arată. Deși cei mai mulți o admiră și-i lasă comentarii pline de laude, sunt și alții care o critică. Aceștia din urmă îi spun să se acopere și să se poarte conform vârstei sale, scrie The Sun. Brazilianca, însă, nu vrea să audă de opreliști în calea senzualității și a puterii sale de seducție.

E mândră de cum arată și nu îi pasă deloc de cei care o critică

„Ești frumoasă. Le inspiri pe alte femei să aibă grijă de ele”; „Ce frumoasă ești! Arată-le tu celor de 20 de ani!”; „Am 51 de ani și ești o inspirație pentru mine”, îi scriu admiratorii.

eliane morato (7)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Nu e cazul să porți lenjerie vulgară”; „Da, arată bine pentru 64 de ani, dar se vede că e o persoană mai în vârstă care încearcă să câștige o luptă deja pierdută cu timpul”; „Liftingul la posterior e vizibil” – sunt și câteva dintre mesajele contestatarilor.

„Vreau să le încurajez pe femeile mature să se simtă bine fizic și psihic. Trebuie să ducem mereu o viață sănătoasă, concentrată pe iubire și grijă de sine”, concluzionează Eliane, căreia nu-i pasă de cei care o critică.

Citește și: Totul despre blonda superbă din România care vrea să fie primar în Las Vegas. Irina Hansen are trei copii și îi crește singură

Citește și: Vedeta noastră și-a luat inima în dinți și s-a arătat tuturor în costum de baie, după 3 nașteri: ”O poză în care am celulită, vergeturi și alte imperfecțiuni” Fără filtre!

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin 14 kg vara aceasta: „Medicul cardiolog avea dreptate”. Și-a etalat noua siluetă la Chișinău, într-o rochie superbă