Noah Russi, unul dintre nepoții femeii, a făcut publică povestea pe TikTok. Acesta a publicat un clip cu bunica lui și soțul ei de acum, care este, de asemenea, prima ei veche dragoste. „Merg să-mi vizitez bunica, care s-a mutat la capătul lumii pentru a fi alături de primul ei iubit din liceu”, a transmis tânărul.

@liveforlines Life ~ you never know.. #lovestory ♬ original sound - lifewithines

Ambii și-au pierdut partenerii din cauza cancerului

Noah a povestit cum bunica lui, dar și soțul ei de acum au fost căsătoriți cu alte persoane, dar și-au pierdut partenerii din cauza cancerului. Șase copii au avut până să se reîntâlnească. S-au reunit la 70 de ani, s-au căsătorit, iar acum au 80 de ani și sunt fericiți, scrie The Independent.

„Amândoi au avut șase copii. S-au reîntâlnit când cancerul le-a răpit partenerii. Au ajuns să se căsătorească. Sunt 10 ani de când sunt fericiți împteună. Nu cred că ar fi ajuns aici unul fără celălalt”, a mai spus bărbatul.

Momentele superbe, simple, dar de suflet au făcut deliciul internauților. Un dans în bucătărie, o îmbrățișare strânsă, o plimbare de mână pe plajă sau doar o seară de relaxare pe canapea, la un film, unul lângă celălalt – sunt clipele pe care nepotul femeii le-a împărtășit pe TikTok.

Poveste de dragoste între doi bunici. Foto: captură TikTokSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Femeia s-a mutat din Anglia în Canada pentru partenerul ei

Deși nu a dezvăluit țara din care bunica lui s-a mutat și unde stă acum, internauții au observat repede că și-a început călătoria în Londra și a încheiat-o în Vancouver, semn că bunica lui a lăsat Londra pentru Canada pentru a fi de bărbatul care s-a dovedit a fi prima și ultima ei iubire.

„Imaginează-ți că partenerii lor îi privesc din rai, îi veghează și sunt fericiți pentru ei”; „E cel mai dulce lucru din lume”; „E ca și cum o ață s-a întins la nesfârșit, dar nu s-a rupt niciodată. A fost atașată de ei până s-au întâlnit din nou”; „Cât de minunată e viața că amândoi au putut experimenta dragostea adevărată de două ori”; „Trebuie să mă opresc din a mai plânge în legătură cu străinii de pe internet”, au scris oamenii de pe TikTok.

„Ar trebui să fiți în prezența lor. Dacă asta nu este dragoste, atunci nu știu ce e”, a replicat Noah Russi.

Citește și: Laurențiu Duță, poveste de dragoste ca în filme, de 30 de ani! Și-a cunoscut soția în școala generală

Citește și: Sunt împreună de 20 de ani și se iubesc ca în prima zi. Uimitoarea poveste de dragoste dintre Andrea Bocelli și soția sa, Veronica Berti

Citește și: Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood. Era îndrăgostită de el de la vârsta de 4 ani, iar la 28 de ani i-a devenit soție