Un makeup artist căruia îi lipsesc doi dinți din față, după ce i-a pierdut în 2017, în urma unui accident de bicicletă, i-a uimit pe internauți cu transformările sale. A fost comparată chiar și cu Mariah Carey, dar și cu alte dive de renume, căci din mâinile și pensulele ei ies adevărate miracole.

Sarah Andreas nu se teme să se arate așa cum e și își începe cele mai multe filmulețe chiar și fără dinții care-i lipsesc. În final, însă, rezultă o femeie cu un zâmbet strălucitor și un chip fără cusur. Adoptă și o atitudine de divă și pachetul complet îi dă pe spate pe urmăritori. Are peste 9 milioane de like-uri la clipurile pe care le pune pe TikTok.

Machiajul o ajută să se transforme total

Unii dintre oameni au rugat-o pe Sarah să posteze un tutorial complet de machiaj, mulți catalogând transformarea ca pur și simplu spectaculoasă. Alții au asemănat-o chiar și cu Mariah Carey în unele ipostaze. La videourile ei există, de altfel, și comentarii negative. Unii o blamează pentru imaginea falsă pe care o promovează. Chiar ea recunoaște că mulți oameni nu cred că e aceeași persoană cu și fără machiaj.

Această femeie se transformă total când se machiază. Foto: InstagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Oamenii nu pot crede că e aceeași persoană în imaginile „înainte” și „după”, pentru că arăt foarte diferit când mă machiez, îmi pun peruca și coronițele pe dinți. Când cei care mă știu fără machiaj, mă văd machiată, nu mă recunosc. Am început să postez aceste transformări după ce prietenii mei mi-au spus cât de diferit arăt când mă machiez. Pentru că am și dinții lipsă, totul devine și mai șocant. Nu mă deranjează să arăt cum sunt eu naturală pentru că sunt fericită cu mine însămi și știu că aspectul nu înseamnă totul”, a povestit Sarah, conform celor de la Mirror.

Sarah e autodidactă și lucrează ca makeup artist

Peruci, un contouring al feței făcut la perfecție, care-i schimbă și forma nasului, și coronițele pe care le pune pentru a acoperi dinții lipsă, dar și pentru a-i face pe ceilalți mai albi, sunt principalele „arme” ale femeii. Sarah a învățat de una singură să se machieze și își perfecționează mâna încă din 2010.

@lashesandlosing 🥀🥀🥀 #makeup #transformation #transition #trending #catfish #glowup ♬ original sound - Lashes And Losing

„Am urmărit sute de ore de tutoriale pe YouTube pentru a deprinde aceste abilități. În 2018 am devenit makeup artist cu normă întreagă. Ceea ce îmi place cel mai mult la machiaj este că poate schimba dramatic felul în care arăt. E ca o magie. Am încercat multe tehnici și am găsit ce funcționează cel mai bine pentru mine și fața mea. Iubesc un machiaj spectaculos, e totul sau nimic. Scopul meu principal este să inspir femeile să realizeze că sunt frumoase cu sau fără machiaj.”

„Mă chinui să cred că este vorba de una și aceeași persoană”; „Arăți precum Mariah Carey”; „Te-aș plăti să mă înveți și pe mine această vrăjitorie. Nici sprâncenele nu mi le pot face egal” – sunt câteva dintre mesajele celor care i-au apreciat filmulețele și munca.

Citește și: 7 vedete fără machiaj și fără filtre, în cele mai recente poze. „Nu suntem perfecte, dar să trecem peste”

Citește și: Top 10 trucuri cu farduri pentru un machiaj reușit de durată

Citește și: Monica Bîrlădeanu, fără strop de machiaj și filtre: ”Asta e fața mea, asta e pielea mea!” Cum arată vedeta la 44 de ani